17 yıl hapis cezası ile aranan şahıs Denizli’de yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.10.2021 - 10:44, Güncelleme: 06.10.2021 - 10:44
 

17 yıl hapis cezası ile aranan şahıs Denizli’de yakalandı

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde 10 farklı suçtan 3 ilde aranan ve hakkında kesinleşmiş 17 yıl hapis cezası ile aranan şahıs sahte kimlikle JASAT ve ilçe Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Denizli il jandarma komutanlığı sorumluluk alanında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 10 farklı suçtan,  Denizli, Kütahya ve Bursa illerinde aranan hakkında kesinleşmiş 17 yıl hapis cezası bulunan E.Ö. İsimli şahıs, JASAT ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen başarılı operasyonla yakalandı. Şüpheli şahsın yapılan üst aramasında başkası adına düzenlenmiş kimlik kartı bulundu. Şahsın, dolandırıcılık, hırsızlık, kasten ardam yaralama ve 6136 sayılı kanuna muhalefetten 47 adet çeşitli suç kaydı bulunduğu tespit edildi. Yakalanan E.Ö. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’nin Honaz İlçesi’nde 10 farklı suçtan 3 ilde aranan ve hakkında kesinleşmiş 17 yıl hapis cezası ile aranan şahıs sahte kimlikle JASAT ve ilçe Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Denizli il jandarma komutanlığı sorumluluk alanında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 10 farklı suçtan,  Denizli, Kütahya ve Bursa illerinde aranan hakkında kesinleşmiş 17 yıl hapis cezası bulunan E.Ö. İsimli şahıs, JASAT ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen başarılı operasyonla yakalandı.

Şüpheli şahsın yapılan üst aramasında başkası adına düzenlenmiş kimlik kartı bulundu. Şahsın, dolandırıcılık, hırsızlık, kasten ardam yaralama ve 6136 sayılı kanuna muhalefetten 47 adet çeşitli suç kaydı bulunduğu tespit edildi.

Yakalanan E.Ö. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.