Denizli’de koronavirüs yoğunluğunda ilçelerde artış

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.10.2021 - 13:33, Güncelleme: 11.10.2021 - 13:33
 

Denizli’de koronavirüs yoğunluğunda ilçelerde artış

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan haftalık vaka sayısı 100 binde 158,71 oranına yükselmesinin ardından il genelinde yoğunluk haritasında vakaların genellikle ilçelerde yükseldiği, kent merkezinde ise vakaların düştüğü gözlemlendi.

Sağlık Bakanlığı, 25 Eylül ile 1 Ekim 2021 tarihleri arasında olan vakaları açıkladı, buna göre bir önceki hafta 98,37 olan vaka oranı, son haftada 158,71 olarak kaydedildi. Türkiye genelinde en yüksek artışın olduğu iller arasında ilk 10 il arasında olan Denizli’de, vakaların ilçelerde artış göstermesi dikkat çekti. Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında yoğunluk haritasına bakıldığında vaka artışlarının genellikle ilçelerde olduğu görülürken, kent merkezinde vaka oranlarında düşüş yaşandı. Önceki haftalarda kent merkezinde yoğunluk haritası kırmızı oranın yüksek olduğu, yeni haftada ise haritanın büyük bölümü turuncu ve yeşil renkte gözlendi. Önceki haftalarda, vaka gözlenmeyen Beyağaç ilçesinde yeni haftada düşük riskte vakaların yaşandığı gözlendi. Diğer ilçelerde ise Çardak ilçesinde düşüş yaşanırken diğer 16 ilçede artış olduğu görüldü. Denizli kent merkezi ve İlçelerde vaka yoğunluk haritaları ise şöyle;     ACIPAYAM - BABADAĞ - BAKLAN BEKİLLİ - BEYAĞAÇ - BOZKURT BULDAN -ÇAL - ÇAMELİ GÜNEY - ÇARDAK - ÇİVRİL HONAZ - KALE - SARAYKÖY SERİNHİSAR - TAVAS - KENT MERKEZİ
Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan haftalık vaka sayısı 100 binde 158,71 oranına yükselmesinin ardından il genelinde yoğunluk haritasında vakaların genellikle ilçelerde yükseldiği, kent merkezinde ise vakaların düştüğü gözlemlendi.

Sağlık Bakanlığı, 25 Eylül ile 1 Ekim 2021 tarihleri arasında olan vakaları açıkladı, buna göre bir önceki hafta 98,37 olan vaka oranı, son haftada 158,71 olarak kaydedildi. Türkiye genelinde en yüksek artışın olduğu iller arasında ilk 10 il arasında olan Denizli’de, vakaların ilçelerde artış göstermesi dikkat çekti.

Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında yoğunluk haritasına bakıldığında vaka artışlarının genellikle ilçelerde olduğu görülürken, kent merkezinde vaka oranlarında düşüş yaşandı. Önceki haftalarda kent merkezinde yoğunluk haritası kırmızı oranın yüksek olduğu, yeni haftada ise haritanın büyük bölümü turuncu ve yeşil renkte gözlendi.

Önceki haftalarda, vaka gözlenmeyen Beyağaç ilçesinde yeni haftada düşük riskte vakaların yaşandığı gözlendi. Diğer ilçelerde ise Çardak ilçesinde düşüş yaşanırken diğer 16 ilçede artış olduğu görüldü.

Denizli kent merkezi ve İlçelerde vaka yoğunluk haritaları ise şöyle;

 

 

ACIPAYAM - BABADAĞ - BAKLAN

BEKİLLİ - BEYAĞAÇ - BOZKURT

BULDAN -ÇAL - ÇAMELİ

GÜNEY - ÇARDAK - ÇİVRİL

HONAZ - KALE - SARAYKÖY

SERİNHİSAR - TAVAS - KENT MERKEZİ

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.