Heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.10.2021 - 11:23, Güncelleme: 16.10.2021 - 11:23
 

Heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı

Denizli’de ve çevre illerde etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam- Dalaman Narlı yolu ulaşıma kapandı.

Yeni haftada Ege ve Akdeniz bölgelerinde etkili olan yağışlar nedeniyle birçok olumsuzluklar yaşandı. Rüzgar ve yağışların etkisi ile bazı illerde sel nedeniyle su baskınları ve yıkımlar meydana geldi. Dün gece saatlerinde Denizli’de etkili olan sağanak yağış sonrası Acıpayam- Dalaman Narlı yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle düşen kayalar yolu kapattı. Sürücülerin karşıya geçmesi tamamen imkansız olan yolda ekiplerin çalışma başlatması bekleniyor.
Denizli’de ve çevre illerde etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam- Dalaman Narlı yolu ulaşıma kapandı.

Yeni haftada Ege ve Akdeniz bölgelerinde etkili olan yağışlar nedeniyle birçok olumsuzluklar yaşandı. Rüzgar ve yağışların etkisi ile bazı illerde sel nedeniyle su baskınları ve yıkımlar meydana geldi. Dün gece saatlerinde Denizli’de etkili olan sağanak yağış sonrası Acıpayam- Dalaman Narlı yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle düşen kayalar yolu kapattı.

Sürücülerin karşıya geçmesi tamamen imkansız olan yolda ekiplerin çalışma başlatması bekleniyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.