AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ün Mevlid Kandili Mesajı

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.10.2021 - 09:52, Güncelleme: 17.10.2021 - 09:52
 

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ün Mevlid Kandili Mesajı

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, tüm insanlığa rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’in (S.AV) dünyaya teşriflerini müjdeleyen Mevlid Kandili münasebetiyle mesaj yayınladı.

İl Başkanı Güngör, mesajında şunları ifade etti;  “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşrifini müjdeleyen Mevlid Kandiline ulaşmanın huzuru, mutluluğu içerisindeyiz.  Bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen ve insanların en hayırlısı olan Peygamber Efendimiz’in yeryüzünü şereflendirmeleri insanlık tarihinin en müstesna, en önemli hadiselerinden biridir.  O, hep iyilik ve güzelliği tavsiye etmiş, yeryüzünde güzel ahlakın, adalet ve faziletin timsali olmuş, barışın huzurun,  hayır ve esenliğin yeryüzünde tesis edilmesini sağlamıştır. Sevgili Peygamberimizin müstesna hayatından bize gösterdiği ve inci mercan sözlerinden bizlere vaaz ettiği iyiliği, güzelliği, doğruluğu, emaneti korumayı insanı,  eşref-i mahlukat olarak görüp hakkını vermeyi, zayıf, yetim, kimsesiz ve muhtaçlara yardım etmeyi, hayırda yarışmayı, birbirini sevmeyi hasılı her yönüyle hayırlı bir insan olmayı bizler de en önemli vazife görüp bu şuurla hayatımızı tanzim etmeliyiz. Müslümanlar için güzelliklere erişme, af ve mağfirete ulaşmanın vesilesi ve en kutlu yolu olan bu gecenin birlik ve beraberliğimize, dirlik ve düzenimize vesile olması temennisiyle tüm vatandaşlarımızın Mevlid Kandilini en kalbi dileklerimle kutluyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, tüm insanlığa rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’in (S.AV) dünyaya teşriflerini müjdeleyen Mevlid Kandili münasebetiyle mesaj yayınladı.

İl Başkanı Güngör, mesajında şunları ifade etti; 

“Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşrifini müjdeleyen Mevlid Kandiline ulaşmanın huzuru, mutluluğu içerisindeyiz. 

Bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen ve insanların en hayırlısı olan Peygamber Efendimiz’in yeryüzünü şereflendirmeleri insanlık tarihinin en müstesna, en önemli hadiselerinden biridir.  O, hep iyilik ve güzelliği tavsiye etmiş, yeryüzünde güzel ahlakın, adalet ve faziletin timsali olmuş, barışın huzurun,  hayır ve esenliğin yeryüzünde tesis edilmesini sağlamıştır.

Sevgili Peygamberimizin müstesna hayatından bize gösterdiği ve inci mercan sözlerinden bizlere vaaz ettiği iyiliği, güzelliği, doğruluğu, emaneti korumayı insanı,  eşref-i mahlukat olarak görüp hakkını vermeyi, zayıf, yetim, kimsesiz ve muhtaçlara yardım etmeyi, hayırda yarışmayı, birbirini sevmeyi hasılı her yönüyle hayırlı bir insan olmayı bizler de en önemli vazife görüp bu şuurla hayatımızı tanzim etmeliyiz.

Müslümanlar için güzelliklere erişme, af ve mağfirete ulaşmanın vesilesi ve en kutlu yolu olan bu gecenin birlik ve beraberliğimize, dirlik ve düzenimize vesile olması temennisiyle tüm vatandaşlarımızın Mevlid Kandilini en kalbi dileklerimle kutluyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.