Sarayköy’de pedallar Cumhuriyet için çevrildi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.10.2021 - 09:44, Güncelleme: 29.10.2021 - 09:44
 

Sarayköy’de pedallar Cumhuriyet için çevrildi

Cumhuriyet’in 98’inci yıldönümünde Sarayköy’de “Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu” düzenlendi. Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ta bisiklet sürerek cadde ve sokaklarda bulunan vatandaşların bayramını kutladı.

Sarayköy’de Cumhuriyet’in 98’inci yıl kutlamaları coşkuyla başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenlendi. Sarayköy Kaymakamı Celalettin Cantürk ve Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından çelenkler sunuldu. Tören, saygı duşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.  Törenin ardından Sarayköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu” gerçekleştirildi. Bisiklet turunda Türkiye yazılı formasıyla Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Mehmet Hanifi Esmer, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı. Kaymakamlık binası önünden start verilen bisiklet turu Hükümet Caddesi, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Caddesi, Atatürk Bulvarı, 24 Mayıs Caddesi, Sakarya Caddesi, Hayrettin Türkölmez sokak ve Cumhuriyet Caddesinde devam etti.  Belediye Başkanı Özbaş, cadde ve sokaklarda bulunan vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Cumhuriyet Bayramı bisiklet turu Sarayköy Belediyesi önünde sona erdi. Etkinliklerle ilgili açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Esmer, “Cumhuriyet Bayramımızın 98. yılı kutlamaları çerçevesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak hafta boyunca çeşitli spor etkinlikleri gerçekleştirdik her yaştan bireye dokunmayı amaçladığımız etkinlerimizden biri de bugün yoğun katılımcıyla gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet haftası bisiklet etkinliği olmuştur. İlçemizde sporun herkes tarafından yapılmasına yönelik çalışmalarımız " Sporda hayat var, Hayatta spor" sloganıyla devam edecek” dedi.
Cumhuriyet’in 98’inci yıldönümünde Sarayköy’de “Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu” düzenlendi. Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ta bisiklet sürerek cadde ve sokaklarda bulunan vatandaşların bayramını kutladı.

Sarayköy’de Cumhuriyet’in 98’inci yıl kutlamaları coşkuyla başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenlendi. Sarayköy Kaymakamı Celalettin Cantürk ve Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından çelenkler sunuldu. Tören, saygı duşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu. 

Törenin ardından Sarayköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu” gerçekleştirildi. Bisiklet turunda Türkiye yazılı formasıyla Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Mehmet Hanifi Esmer, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

Kaymakamlık binası önünden start verilen bisiklet turu Hükümet Caddesi, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Caddesi, Atatürk Bulvarı, 24 Mayıs Caddesi, Sakarya Caddesi, Hayrettin Türkölmez sokak ve Cumhuriyet Caddesinde devam etti.  Belediye Başkanı Özbaş, cadde ve sokaklarda bulunan vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Cumhuriyet Bayramı bisiklet turu Sarayköy Belediyesi önünde sona erdi.

Etkinliklerle ilgili açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Esmer, “Cumhuriyet Bayramımızın 98. yılı kutlamaları çerçevesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak hafta boyunca çeşitli spor etkinlikleri gerçekleştirdik her yaştan bireye dokunmayı amaçladığımız etkinlerimizden biri de bugün yoğun katılımcıyla gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet haftası bisiklet etkinliği olmuştur. İlçemizde sporun herkes tarafından yapılmasına yönelik çalışmalarımız " Sporda hayat var, Hayatta spor" sloganıyla devam edecek” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.