Altaş Denizlispor, Diadora ile anlaştı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.11.2021 - 14:33, Güncelleme: 19.11.2021 - 14:33
 

Altaş Denizlispor, Diadora ile anlaştı

Altaş Denizlispor'un "Resmi Spor Malzeme ve Ürün Tedarikçisi" Diadora oldu

İtalyan Firması Diadora ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan yeşil-siyahlılar, sezonun geri kalan kısmında Diadora formalar ile mücadele edecek. Antrenman ürünleri, kamp eşofmanları, forma tedariği ve store ürünleri ile Altaş Denizlispor'a destek verecek olan Diadora'nın özel olarak üreteceği malzemeler ile mağaza gelirlerinin arttırılması hedefleniyor.
Altaş Denizlispor'un "Resmi Spor Malzeme ve Ürün Tedarikçisi" Diadora oldu

İtalyan Firması Diadora ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan yeşil-siyahlılar, sezonun geri kalan kısmında Diadora formalar ile mücadele edecek.

Antrenman ürünleri, kamp eşofmanları, forma tedariği ve store ürünleri ile Altaş Denizlispor'a destek verecek olan Diadora'nın özel olarak üreteceği malzemeler ile mağaza gelirlerinin arttırılması hedefleniyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.