Denizlispor kendi evinde Bursaspor'a mağlup olmasının ardından teknik adamlar açıklamada bulundu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2021 - 22:43, Güncelleme: 05.12.2021 - 22:43
 

Denizlispor kendi evinde Bursaspor'a mağlup olmasının ardından teknik adamlar açıklamada bulundu

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında Denizlispor kendi evinde Bursaspor'a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati ve Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke maçı değerlendirerek açıklama yaptı.

Bursaspor 3-1’lik galibiyetin ardından Teknik Direktör Özcan Bizati basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Bizati, “Oyun iyi başladık bir an önce skoru bulmamız gerekiyordu. Skoru bulduğumuzda bizim için avantajlar ortaya çıkıyordu. Oyuncularımızı tebrik ediyorum, hepsi çok iyi mücadele etti, aslanlar gibi mücadele ettiler. Biz takım olmaya tekrar başladık, bu hüvüyetimizi kaybetmemiz gerekiyor, karakterlerini ortaya koymaya başladılar. Bizim takımımızda bu oyunu oynayacak karakter var. Bundan sonrada bu oyunu oynamak istiyoruz. Manisa maçı da her maç olduğu gibi önemli 3 puanın ortada olduğu bir maç, Denizli’de kötü sonuçlar alabileceğiniz, bu ligde kötü sonuçlar alabilirsiniz o yüzden gevşemeden devam etmemiz gerekiyor. Biz sonuna kadar mücadele etmek istiyoruz” diye konuştu. Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke: “Bursaspor’u tebrik ederim” Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında A. Denizlispor, evinde Bursaspor’a 3-1 yenildi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke, rakibin etkili oyuncularla hücum yaparak başarılı olduğunu söyledi. Takımda sakatlıklar olduğunu ve temel problemler yaşadıklarını belirten Tekke, “Maçın özellikle ilk yarısı istediğimiz oyunu oynadığımızı söyleyemeyiz. İkinci yarı ise spontane bir oyun oynadık. Genelde rakip ikinci bölgede savunma yaptı. Etkili oyuncularıyla hücum yaptı ve bunda da başarılı oldu. Geldiğimizden bu yana takımımızın temel problemleri var. Sakalarımız ve fiziksel olarak iyi olmayan oyuncularımız var. Buna rağmen isteğimiz iyiydi diyebilirim. Fakat oyunu daha plan ve cesur oynamak gerekiyor. En önemlisi 3-4 haftadır söylediğim gibi takım savunması hangi bölgede olursa olsun bire birler ve ikiye ikiler çok daha iyi oynanmalı. Bunun içinde çok ciddi fiziksel gücünüz olması lazım. Bursaspor’u tebrik ederim. Biz biran önce yavaş yavaş iyiye gitmemiz gerekirken maalesef mağlubiyet evimizde olunca taraftarımızı üzdük. Umarım en kısa zamanda bunu telafi ederiz. İnşallah Bu süre içerisinde sakatlarımız kısa sürede döner” dedi.
Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında Denizlispor kendi evinde Bursaspor'a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati ve Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke maçı değerlendirerek açıklama yaptı.

Bursaspor 3-1’lik galibiyetin ardından Teknik Direktör Özcan Bizati basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Bizati, “Oyun iyi başladık bir an önce skoru bulmamız gerekiyordu. Skoru bulduğumuzda bizim için avantajlar ortaya çıkıyordu. Oyuncularımızı tebrik ediyorum, hepsi çok iyi mücadele etti, aslanlar gibi mücadele ettiler. Biz takım olmaya tekrar başladık, bu hüvüyetimizi kaybetmemiz gerekiyor, karakterlerini ortaya koymaya başladılar. Bizim takımımızda bu oyunu oynayacak karakter var. Bundan sonrada bu oyunu oynamak istiyoruz. Manisa maçı da her maç olduğu gibi önemli 3 puanın ortada olduğu bir maç, Denizli’de kötü sonuçlar alabileceğiniz, bu ligde kötü sonuçlar alabilirsiniz o yüzden gevşemeden devam etmemiz gerekiyor. Biz sonuna kadar mücadele etmek istiyoruz” diye konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke: “Bursaspor’u tebrik ederim”

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında A. Denizlispor, evinde Bursaspor’a 3-1 yenildi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke, rakibin etkili oyuncularla hücum yaparak başarılı olduğunu söyledi. Takımda sakatlıklar olduğunu ve temel problemler yaşadıklarını belirten Tekke, “Maçın özellikle ilk yarısı istediğimiz oyunu oynadığımızı söyleyemeyiz. İkinci yarı ise spontane bir oyun oynadık. Genelde rakip ikinci bölgede savunma yaptı. Etkili oyuncularıyla hücum yaptı ve bunda da başarılı oldu. Geldiğimizden bu yana takımımızın temel problemleri var. Sakalarımız ve fiziksel olarak iyi olmayan oyuncularımız var. Buna rağmen isteğimiz iyiydi diyebilirim. Fakat oyunu daha plan ve cesur oynamak gerekiyor. En önemlisi 3-4 haftadır söylediğim gibi takım savunması hangi bölgede olursa olsun bire birler ve ikiye ikiler çok daha iyi oynanmalı. Bunun içinde çok ciddi fiziksel gücünüz olması lazım. Bursaspor’u tebrik ederim. Biz biran önce yavaş yavaş iyiye gitmemiz gerekirken maalesef mağlubiyet evimizde olunca taraftarımızı üzdük. Umarım en kısa zamanda bunu telafi ederiz. İnşallah Bu süre içerisinde sakatlarımız kısa sürede döner” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.