Din görevlileri bir araya geldi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.12.2021 - 10:48, Güncelleme: 06.12.2021 - 10:48
 

Din görevlileri bir araya geldi

Denizli’de görev yapan din görevlileri düzenlenen yemekli etkinlikle bir araya geldi.

Denizli’de görev yapan din görevlileri pandemi nedeniyle uzun süre sonra düzenlenen yemekli etkinlikte bir araya geldi. Kuranı Kerim Tilaveti ile başlayan etkinlikte, salgın nedeniyle uzun bir süredir görüşemeyen görevliler görüşme imkanı buldu. Diyanet Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir’de yaptığı konuşmada, “Din görevlileri bu ülkenin hamurunu oluştururlar. Biz toplumu din konusunda aydınlatmakla görevli münevver insanlar topluluğuyuz. Toplumumun tamamına din hizmeti sunmanın gayreti ve çabası içerisindeyiz. Elbette toplumun içerisinde zaman zaman art niyetli olanlar bizi bilmeyenler, tanımayanlar, bize uzak olanlar bizi tanımadıkları için belki hak etmediğimiz cümleleri kullanabiliyorlar. Biz onlara da şefkatli yüreğimizi ve gönlümüzü açıyoruz. Ve diyoruz ki biz cemaatimizin siyasi görüşüne bakmıyoruz. Cemaatimizin görüşü ne olursa olsun siyasal görüşü sosyal statüsü, mevkisi konumu ne olursa olsun bizim için birdir, kıymetlidir. Bütün bunlara rağmen bu topluma din hizmetini en etkili ve verimli bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.”
Denizli’de görev yapan din görevlileri düzenlenen yemekli etkinlikle bir araya geldi.

Denizli’de görev yapan din görevlileri pandemi nedeniyle uzun süre sonra düzenlenen yemekli etkinlikte bir araya geldi. Kuranı Kerim Tilaveti ile başlayan etkinlikte, salgın nedeniyle uzun bir süredir görüşemeyen görevliler görüşme imkanı buldu.

Diyanet Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir’de yaptığı konuşmada, “Din görevlileri bu ülkenin hamurunu oluştururlar. Biz toplumu din konusunda aydınlatmakla görevli münevver insanlar topluluğuyuz. Toplumumun tamamına din hizmeti sunmanın gayreti ve çabası içerisindeyiz. Elbette toplumun içerisinde zaman zaman art niyetli olanlar bizi bilmeyenler, tanımayanlar, bize uzak olanlar bizi tanımadıkları için belki hak etmediğimiz cümleleri kullanabiliyorlar. Biz onlara da şefkatli yüreğimizi ve gönlümüzü açıyoruz. Ve diyoruz ki biz cemaatimizin siyasi görüşüne bakmıyoruz. Cemaatimizin görüşü ne olursa olsun siyasal görüşü sosyal statüsü, mevkisi konumu ne olursa olsun bizim için birdir, kıymetlidir. Bütün bunlara rağmen bu topluma din hizmetini en etkili ve verimli bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.