Emekliliğine 4 gün kalan iş hanı bekçisi dengesini kaybederek düştü

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.01.2022 - 13:11, Güncelleme: 07.01.2022 - 13:11
 

Emekliliğine 4 gün kalan iş hanı bekçisi dengesini kaybederek düştü

Denizli Merkezefendi ilçesinde temizlik yaptığı esnada fenalaşan işhanı bekçisi Ahmet Yaşar Demirağ hava almak için çıktığı terasta dengesini kaybederek düştü. 10 Ocakta emeklilik günün dolacağı talihsiz bekçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında Merkezefendi İlçesi Saraylar Mahallesi 357 sokakta bulunan Güvenç İş Merkezi’nde meydana geldi. İş hanının temizlik ve bekçilik görevini yapan Ahmet Yaşar Demirağ (57) iş hanında yaptığı temizlik esnasında fenalşarak hava almak için yakınındaki terasa çıkarak hava aldığı esnada dengesini kaybeden Demirağ düşerek hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Demirağ’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Demirağ’ın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Morguna kaldırıldı. 5 yıldır aynı iş hanında çalışan talihsiz bekçi Demirağ’ın 10 Ocak’ta emeklilik gününün dolacağı ve dilekçesini vereceği öğrenildi. Güvenç İş Merkezi Yöneticisi Mehmet Kaya, “5 yıldır yanımda çalışıyordu. Muhtemelen kalp krizi yada beyin kanaması geçirdiği için dengesini kaybetmiştir. 4 gün sonra yani 10 Ocak’ta emeklili günü dolacaktı. Daha dün emekliliği ile ilgili konuşmuştuk ve çok sevinmişti” dedi.
Denizli Merkezefendi ilçesinde temizlik yaptığı esnada fenalaşan işhanı bekçisi Ahmet Yaşar Demirağ hava almak için çıktığı terasta dengesini kaybederek düştü. 10 Ocakta emeklilik günün dolacağı talihsiz bekçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında Merkezefendi İlçesi Saraylar Mahallesi 357 sokakta bulunan Güvenç İş Merkezi’nde meydana geldi. İş hanının temizlik ve bekçilik görevini yapan Ahmet Yaşar Demirağ (57) iş hanında yaptığı temizlik esnasında fenalşarak hava almak için yakınındaki terasa çıkarak hava aldığı esnada dengesini kaybeden Demirağ düşerek hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Demirağ’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Demirağ’ın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Morguna kaldırıldı.

5 yıldır aynı iş hanında çalışan talihsiz bekçi Demirağ’ın 10 Ocak’ta emeklilik gününün dolacağı ve dilekçesini vereceği öğrenildi.

Güvenç İş Merkezi Yöneticisi Mehmet Kaya, “5 yıldır yanımda çalışıyordu. Muhtemelen kalp krizi yada beyin kanaması geçirdiği için dengesini kaybetmiştir. 4 gün sonra yani 10 Ocak’ta emeklili günü dolacaktı. Daha dün emekliliği ile ilgili konuşmuştuk ve çok sevinmişti” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.