Vali Atik’ten 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.01.2022 - 10:07, Güncelleme: 09.01.2022 - 10:07
 

Vali Atik’ten 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Vali Ali Fuat Atik, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla kutlama mesajı yayınlandı.

Vali Atik; “Hakkaniyet sahibi ve ahlaki sorumluluk ilkesiyle çalışan gazeteciler, kamuoyunun haber alma hakkı ve doğru bilgilendirilmesi hususunda milletimizin müşterek sesi olarak millî birliğin sağlanması, hak ve özgürlüklerin korunması gibi önemli bir görevi ifa etmektedirler. Demokrasimizin gelişmesi ve toplum bilincinin oluşturulmasında değerli katkıları göz ardı edilemeyecek derecede olan, önemli bir kamu görevini yerine getirirken zaman mefhumu gözetmeden, her koşulda büyük bir fedakârlık ve özveri ile vatandaşlarımızın doğru ve eksiksiz habere ulaşması için çalışan gazetecilerimizin çabaları her türlü takdirin üzerindedir. Basın, bireyin haber alma hakkını doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla sağlayan, kamuoyunu bilgilendiren, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren, aynı zamanda ilimizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayan en etkili araçlardan biri haline gelmiştir Teknolojik gelişmeler, iletişim ve medya mecrasının çeşitlenmesi dünyadaki tüm sınırları kaldırmış; bilgi toplumunun ihtiyacı olan yerel, ulusal ve küresel ölçekteki gelişmelerden anında haberdar olabilme imkânı sağlamıştır. Tüm bu gelişmeler ışığında basının da sektördeki ilerlemeleri yakından takip etmesi ülkemizin geleceği adına oldukça önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle; bu mesleğe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yaşam diliyor, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü” en kalbî duygularımla kutluyorum.”
Vali Ali Fuat Atik, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla kutlama mesajı yayınlandı.

Vali Atik; “Hakkaniyet sahibi ve ahlaki sorumluluk ilkesiyle çalışan gazeteciler, kamuoyunun haber alma hakkı ve doğru bilgilendirilmesi hususunda milletimizin müşterek sesi olarak millî birliğin sağlanması, hak ve özgürlüklerin korunması gibi önemli bir görevi ifa etmektedirler.

Demokrasimizin gelişmesi ve toplum bilincinin oluşturulmasında değerli katkıları göz ardı edilemeyecek derecede olan, önemli bir kamu görevini yerine getirirken zaman mefhumu gözetmeden, her koşulda büyük bir fedakârlık ve özveri ile vatandaşlarımızın doğru ve eksiksiz habere ulaşması için çalışan gazetecilerimizin çabaları her türlü takdirin üzerindedir.

Basın, bireyin haber alma hakkını doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla sağlayan, kamuoyunu bilgilendiren, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren, aynı zamanda ilimizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayan en etkili araçlardan biri haline gelmiştir

Teknolojik gelişmeler, iletişim ve medya mecrasının çeşitlenmesi dünyadaki tüm sınırları kaldırmış; bilgi toplumunun ihtiyacı olan yerel, ulusal ve küresel ölçekteki gelişmelerden anında haberdar olabilme imkânı sağlamıştır. Tüm bu gelişmeler ışığında basının da sektördeki ilerlemeleri yakından takip etmesi ülkemizin geleceği adına oldukça önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; bu mesleğe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yaşam diliyor, “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü” en kalbî duygularımla kutluyorum.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.