Süleyman Ekici’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.01.2022 - 14:57, Güncelleme: 09.01.2022 - 14:57
 

Süleyman Ekici’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Ekici; “Gazetecilik mesleği; kamuoyunu aydınlatma, haberdar etme ve onun yararına hizmet etme amacıyla yoğun gayret gösterilen bir meslek dalıdır. Basın; düşünce, haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasinin en yılmaz savunucusudur. Böylesi önemli bir misyonu üstlenen, tarafsız haber yapan ve basın meslek ilkelerine bağlı hareket eden tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, meslek hayatlarınızda başarılar dilerim. Müdürlüğümüz çalışmaları ve eğitim-öğretim hizmetlerinin kamuoyuna paylaşılmasında verdiğiniz büyük destekten dolayı eğitim camiamız adına teşekkürlerimi sunarım.”
Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Ekici; “Gazetecilik mesleği; kamuoyunu aydınlatma, haberdar etme ve onun yararına hizmet etme amacıyla yoğun gayret gösterilen bir meslek dalıdır. Basın; düşünce, haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasinin en yılmaz savunucusudur.

Böylesi önemli bir misyonu üstlenen, tarafsız haber yapan ve basın meslek ilkelerine bağlı hareket eden tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, meslek hayatlarınızda başarılar dilerim.

Müdürlüğümüz çalışmaları ve eğitim-öğretim hizmetlerinin kamuoyuna paylaşılmasında verdiğiniz büyük destekten dolayı eğitim camiamız adına teşekkürlerimi sunarım.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.