Etkileşimli Tahta Destek Noktaları Meslek Liselerinde Hizmet Veriyor

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.01.2022 - 14:43, Güncelleme: 11.01.2022 - 14:43
 

Etkileşimli Tahta Destek Noktaları Meslek Liselerinde Hizmet Veriyor

Milli Eğitim Bakanlığınca 2010 yılında hayata geçirilen, eğitimde yenilik ve içeriklere daha hızlı ve etkin ulaşılmasını sağlayan FATİH projesi kapsamında ilkokul, ortaokul ve liselerde her bir derslik Etkileşimli Tahta’lar ile donatıldı.

Okullarda öğretmen ve öğrenciler tarafından 2010 yılında günümüze aktif olarak kullanılan Etkileşimli Tahta’ların bakım ve onarımları meslek liselerinde oluşturulan Etkileşimli Tahta Destek Noktalarında yapılıyor. İl Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Denizli’de oluşturulan iki Etkileşimli Tahta Destek Noktasından biri olan Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Etkileşimli Tahta Destek Noktasında incelemelerde bulundu. Denizli geneli resmi okullarımız da 6400 derslikte Etkileşimli Tahtanın öğretmenler ve öğrenciler  tarafından kullanıldığını belirten Müdür Ekici “2010 yılından itibaren eğitim hayatına giren Etkileşimli Tahtalar bilgiye ulaşmada ve çağın gerekliliklerinin eğitim ortamlarına adaptesine büyük rol oynuyor. Bakanlığımızca okullarımızda bulunan Etkileşimli Tahtaların bakım ve onarımlarının yerinde hızlı ve kendi imkanlarımızca yapılması adına meslek liselerimizin bünyesinde Etkileşimli Tahta Destek Noktaları oluşturuldu.İlimizde de Orhan Abalıoğlu ve İş Adamları MTAL’de olmak üzere iki adet Etkileşimli Tahta Destek Noktası oluşturuldu. Bu iki okulumuz ilimiz genelinde bulunan Etkileşimli Tahtaların bakım, onarım ve desteklerini veriyor. Meslek Liselerimiz çok yönlü olmalarının yanı sıra, eğitimin ve çağın getirdiği şartlar karşısındaki esnek yapıları sayesinde ihtiyaç duyulan her alanda hizmet verebilme kabiliyetine sahipler. Bu yönlerine en güzel örneklerden birisi de bugün ziyaret ettiğimiz Etkileşimli Tahta Destek Noktasıdır. Destek noktalarında öğretmenlerimiz hizmet verirken aynı zamanda öğrencilerimize de alanlarında eğitim vermiş oluyorlar” dedi.
Milli Eğitim Bakanlığınca 2010 yılında hayata geçirilen, eğitimde yenilik ve içeriklere daha hızlı ve etkin ulaşılmasını sağlayan FATİH projesi kapsamında ilkokul, ortaokul ve liselerde her bir derslik Etkileşimli Tahta’lar ile donatıldı.

Okullarda öğretmen ve öğrenciler tarafından 2010 yılında günümüze aktif olarak kullanılan Etkileşimli Tahta’ların bakım ve onarımları meslek liselerinde oluşturulan Etkileşimli Tahta Destek Noktalarında yapılıyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Denizli’de oluşturulan iki Etkileşimli Tahta Destek Noktasından biri olan Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Etkileşimli Tahta Destek Noktasında incelemelerde bulundu.

Denizli geneli resmi okullarımız da 6400 derslikte Etkileşimli Tahtanın öğretmenler ve öğrenciler  tarafından kullanıldığını belirten Müdür Ekici “2010 yılından itibaren eğitim hayatına giren Etkileşimli Tahtalar bilgiye ulaşmada ve çağın gerekliliklerinin eğitim ortamlarına adaptesine büyük rol oynuyor. Bakanlığımızca okullarımızda bulunan Etkileşimli Tahtaların bakım ve onarımlarının yerinde hızlı ve kendi imkanlarımızca yapılması adına meslek liselerimizin bünyesinde Etkileşimli Tahta Destek Noktaları oluşturuldu.İlimizde de Orhan Abalıoğlu ve İş Adamları MTAL’de olmak üzere iki adet Etkileşimli Tahta Destek Noktası oluşturuldu. Bu iki okulumuz ilimiz genelinde bulunan Etkileşimli Tahtaların bakım, onarım ve desteklerini veriyor. Meslek Liselerimiz çok yönlü olmalarının yanı sıra, eğitimin ve çağın getirdiği şartlar karşısındaki esnek yapıları sayesinde ihtiyaç duyulan her alanda hizmet verebilme kabiliyetine sahipler. Bu yönlerine en güzel örneklerden birisi de bugün ziyaret ettiğimiz Etkileşimli Tahta Destek Noktasıdır. Destek noktalarında öğretmenlerimiz hizmet verirken aynı zamanda öğrencilerimize de alanlarında eğitim vermiş oluyorlar” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.