Denizli’de Çameli’den sonra o ilçede de kar yağdı

DÜNYA (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.01.2022 - 08:53, Güncelleme: 12.01.2022 - 08:53
 

Denizli’de Çameli’den sonra o ilçede de kar yağdı

Denizli’de yılın ilk kar yağışı dün akşama doğru Çameli İlçesi’ne yağarken ilerleyen saatlerde Acıpayam ilçesinde de kar yağışı gerçekleşti.

Denizli’de 2022 yılının ilk kar yağışı dün akşama doğru Çameli ilçesinde yaşandı. Kar yağışının etkili olduğu ilde bugün okullara 1 gün ara verilerek uzaktan eğitime geçildi. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personellerin idari izinli sayılmasına karar verildi. Çameli’de yaşanan kar yağışının ardından dün akşam saatlerinde Acıpayam İlçesi’nin yüksek mahallerinden olan Alıveren Mahallesi’nde sağanak yağış, yerini karla karışık yağmur şeklinde aldı. Yağan kar yağışı ile bölge beyaza büründü. Geçtiğimiz yılın kurak geçtiği Denizli’de, kar yağışı ile birlikte vatandaşlar sevindi.
Denizli’de yılın ilk kar yağışı dün akşama doğru Çameli İlçesi’ne yağarken ilerleyen saatlerde Acıpayam ilçesinde de kar yağışı gerçekleşti.

Denizli’de 2022 yılının ilk kar yağışı dün akşama doğru Çameli ilçesinde yaşandı. Kar yağışının etkili olduğu ilde bugün okullara 1 gün ara verilerek uzaktan eğitime geçildi. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personellerin idari izinli sayılmasına karar verildi.

Çameli’de yaşanan kar yağışının ardından dün akşam saatlerinde Acıpayam İlçesi’nin yüksek mahallerinden olan Alıveren Mahallesi’nde sağanak yağış, yerini karla karışık yağmur şeklinde aldı. Yağan kar yağışı ile bölge beyaza büründü. Geçtiğimiz yılın kurak geçtiği Denizli’de, kar yağışı ile birlikte vatandaşlar sevindi.

Acıpayam Alıveren mahallesine kar yagdı

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.