Çameli’de Camilere Ramazan Temizliği

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 31.03.2022 - 09:19, Güncelleme: 31.03.2022 - 09:19
 

Çameli’de Camilere Ramazan Temizliği

Çameli Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçedeki tüm camilerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşan Ramazan ayı öncesinde harekete geçti

Kovid-19 kısıtlamaları nedeniyle 2 yıl süreyle ara verilen toplu Teravih namazlarının yeniden başlamasıyla oluşacak kalabalığı da dikkate alan Çameli Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini hijyenik bir ortamda yerine getirebilmeleri amacıyla camilerde ramazan öncesi hummalı bir temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. BAŞKAN ARSLAN “RAMAZAN’IN MANEVİ COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ” Vatandaşların Ramazan boyunca hijyenik bir ortamda ibadet yapabilmeleri için titiz bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Ekiplerimiz her gün aralıksız bir şekilde cami ve mescitlerimizde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Çok şükür pandeminin o sıkıntılı günlerini geride bıraktık. İnşallah bu Ramazan o özlediğimiz teravihlerimizi yeniden yaşayacağız. Vatandaşlarımızın ramazan coşkusunu hep birlikte doyasıya gönül huzuru ile yaşayabilmeleri için hijyen bakımından tedbirlerimizi aldık. Biz, tabi koronavirüs sürecinde camilerimizi sürekli olarak dezenfekte ediyorduk, şimdi ramazan öncesi bu çalışmalarımıza yeniden ağırlık verdik. Ramazan’ın manevi coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. Ramazan ayının huzur içinde geçirilebilmesi için üzerimize düşen görevleri büyük bir özveriyle tamamlıyoruz. Tüm hemşehrilerime hayırlı Ramazanlar dilerim” dedi.
Çameli Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçedeki tüm camilerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşan Ramazan ayı öncesinde harekete geçti

Kovid-19 kısıtlamaları nedeniyle 2 yıl süreyle ara verilen toplu Teravih namazlarının yeniden başlamasıyla oluşacak kalabalığı da dikkate alan Çameli Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini hijyenik bir ortamda yerine getirebilmeleri amacıyla camilerde ramazan öncesi hummalı bir temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

BAŞKAN ARSLAN “RAMAZAN’IN MANEVİ COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ”

Vatandaşların Ramazan boyunca hijyenik bir ortamda ibadet yapabilmeleri için titiz bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Ekiplerimiz her gün aralıksız bir şekilde cami ve mescitlerimizde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Çok şükür pandeminin o sıkıntılı günlerini geride bıraktık. İnşallah bu Ramazan o özlediğimiz teravihlerimizi yeniden yaşayacağız. Vatandaşlarımızın ramazan coşkusunu hep birlikte doyasıya gönül huzuru ile yaşayabilmeleri için hijyen bakımından tedbirlerimizi aldık. Biz, tabi koronavirüs sürecinde camilerimizi sürekli olarak dezenfekte ediyorduk, şimdi ramazan öncesi bu çalışmalarımıza yeniden ağırlık verdik. Ramazan’ın manevi coşkusunu hep birlikte yaşayacağız.

Ramazan ayının huzur içinde geçirilebilmesi için üzerimize düşen görevleri büyük bir özveriyle tamamlıyoruz. Tüm hemşehrilerime hayırlı Ramazanlar dilerim” dedi.

Çameli’de Camilere Ramazan Temizliği

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.