Denizlispor Tuzlaspor’u konuk edecek

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.04.2022 - 14:48, Güncelleme: 10.04.2022 - 18:03
 

Denizlispor Tuzlaspor’u konuk edecek

Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında küme düşme hattındaki Altaş Denizlispor, bugün önemli rakiplerinden Tuzlaspor'u konuk edecek.

Teknik Direktör Mesut Bakkal ile beraber iyi bir performans sergileyen Denizlispor, ligin 30. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kocaelispor’u 5-1’lik skorla mağlup etti. Ümitlerin yeşerdiği yeşil-siyahlı ekip evinde oynayacağı Tuzlaspor karşısına galibiyet için çıkacak. Denizli Atatürk Stadı'nda bugün saat 16.00'da başlayacak maçta Adem Cinek düdük çalacak. Yeşil-siyahlılarda sakatlığı süren Okan Derici sahadaki yerini alamayacak. Bu maç öncesi küme düşme hattındaki Denizli ekibinin ligde 33 puanla 16. sırada, 13. sıradaki Tuzlaspor'un ise 35 puanı bulunuyor. 
Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında küme düşme hattındaki Altaş Denizlispor, bugün önemli rakiplerinden Tuzlaspor'u konuk edecek.

Teknik Direktör Mesut Bakkal ile beraber iyi bir performans sergileyen Denizlispor, ligin 30. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kocaelispor’u 5-1’lik skorla mağlup etti. Ümitlerin yeşerdiği yeşil-siyahlı ekip evinde oynayacağı Tuzlaspor karşısına galibiyet için çıkacak.

Denizli Atatürk Stadı'nda bugün saat 16.00'da başlayacak maçta Adem Cinek düdük çalacak. Yeşil-siyahlılarda sakatlığı süren Okan Derici sahadaki yerini alamayacak.

Bu maç öncesi küme düşme hattındaki Denizli ekibinin ligde 33 puanla 16. sırada, 13. sıradaki Tuzlaspor'un ise 35 puanı bulunuyor. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.