Denizli'nin Gururu, Ayşe Ebrar Alvan, Süper Lig’de!

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.04.2022 - 14:42, Güncelleme: 14.04.2022 - 14:42
 

Denizli'nin Gururu, Ayşe Ebrar Alvan, Süper Lig’de!

Ayşe Ebrar Alvan, Hokey Süper lig Takımlarından Ege Yıldızlarına transfer olarak Denizli'de Hokey tarihine geçti.

Hokey yıldızlarını keşfediyor projesi kapsamında 2007 doğumlu oyuncu Milli Takım Antrenörü Muharrem Hasdemir’in dikkatini çekti. Kulübün alt yapısına alınarak u14, u16 takımlarında başarı merdivenlerini hızla aşarak Süper Lig Kadrosuna alındı. Alvan " Çok Mutluyum. Takımın başarısı için elimden geleni yapmak için sürekli mücadele edeceğim. Desteklerinden dolayı hocalarım ve aileme sonsuz teşekkür ediyorum. " dedi. 9-17 Nisan Kadınlar Açık Alan Süper Lig maçları şuanda Gaziantep ilinde devam ediyor. Milli Takım Antrenörü Muharrem Hasdemir ise " Ayşe saha içinde ve saha dışında çalışkan ve örnek bir karakter. Denizli'den böyle bir sporcuyu kazandığımız için gururluyum. Ayşe gelişime açık bir sporcu. İnşallah hayalleri olan Milli Takım hedefini de gerçekleştirecektir." Ddye konuştu. Ayşe Ebrar Alvan kimdir ? 2007 yılında Denizli ili Tavas ilçesinde dünyaya geldi. Sait Kalaycıoğlu Ortaokulunda okurken Hokeyle tanıştı. Ortaokulu dereceyle bitirdi. Şuanda Tavas Zeybekler Anadolu Lisesinde Öğrenim görmektedir. Profesyonel Sporcu kategorisinde spor yaşantısını devam ettirmektedir.
Ayşe Ebrar Alvan, Hokey Süper lig Takımlarından Ege Yıldızlarına transfer olarak Denizli'de Hokey tarihine geçti.

Hokey yıldızlarını keşfediyor projesi kapsamında 2007 doğumlu oyuncu Milli Takım Antrenörü Muharrem Hasdemir’in dikkatini çekti. Kulübün alt yapısına alınarak u14, u16 takımlarında başarı merdivenlerini hızla aşarak Süper Lig Kadrosuna alındı.

Alvan " Çok Mutluyum. Takımın başarısı için elimden geleni yapmak için sürekli mücadele edeceğim. Desteklerinden dolayı hocalarım ve aileme sonsuz teşekkür ediyorum. " dedi.

9-17 Nisan Kadınlar Açık Alan Süper Lig maçları şuanda Gaziantep ilinde devam ediyor. Milli Takım Antrenörü Muharrem Hasdemir ise " Ayşe saha içinde ve saha dışında çalışkan ve örnek bir karakter. Denizli'den böyle bir sporcuyu kazandığımız için gururluyum. Ayşe gelişime açık bir sporcu. İnşallah hayalleri olan Milli Takım hedefini de gerçekleştirecektir." Ddye konuştu.

 <a href=Ayşe Ebrar Alvan " src="https://www.denizli20haber.com/images/0659738b3c618f7ff9ff321d30a74864.jpg" style="height:631px; width:600px" />

Ayşe Ebrar Alvan kimdir ?

2007 yılında Denizli ili Tavas ilçesinde dünyaya geldi. Sait Kalaycıoğlu Ortaokulunda okurken Hokeyle tanıştı. Ortaokulu dereceyle bitirdi. Şuanda Tavas Zeybekler Anadolu Lisesinde Öğrenim görmektedir. Profesyonel Sporcu kategorisinde spor yaşantısını devam ettirmektedir.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.