Dart’ta Tarihi Başarı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.04.2022 - 11:16, Güncelleme: 15.04.2022 - 11:16
 

Dart’ta Tarihi Başarı

Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonasının 5. Ayak Sıralama Yarışlarında Denizlili sporcular tarihi bir başarıya imza attı. Gösterdikleri performans ile Milli Takıma seçilen Denizlili 4 sporcu, 11-17 Haziran 2022’de İspanya’nın Bedinorm şehrinde yapılacak olan Avrupa Elektronik Dart Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Antalya Kemer’de 8-11 Nisan arasında düzenlenen turnuva nefes kesen müsabakalara sahne oldu. Milli takıma seçilmek için kıyasıya mücadele eden Denizlili sporcular tarihi bir başarıya imza atarak şampiyon oldular ve milli takıma seçilmeye hak kazandılar. MİLLİ FORMAYI GİYECEKLER Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 5. Ayak Puanlama Yarışmaları yapıldı. Derece alanların milli takıma girmeye hak kazanacağı turnuva sonunda,  Yıldız ve Genç Kızlarda Zehra Gemi altın, Genç Kızlarda Ceylin Ataş  gümüş, madalya alırken Yıldız Erkeklerde Osman Sarıkoyuncu altın, Harun Salih Turgut gümüş madalya aldı. Denizlili sporcular elde ettikleri bu başarı ile milli formayı giymeye hak kazandı. MİNİKLERDE TÜM MADALYALAR DENİZLİ’YE Turnuvanın Minikler Kategorisinde rakiplerine şans tanımayan Denizlili sporcular göz doldurdu. Ömer Türkaslan Minikler kategorisinde şampiyon olarak altın madalyayı aldı. Aynı kategoride Denizlili Dilara Davulcu gümüş, Baran Kalli ve Elif Öz bronz madalya alarak gelecek vadeden sporcular olduklarını kanıtladılar. İBANOĞLU TEBRİK ETTİ Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 5. Ayak Müsabakalarında gösterdikleri bu güzel başarı için Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu sporcuları tebrik etti. Denizli’nin Dart sporunda parmakla gösterilen bir il olduğunun altını çizen İbanoğlu; bu başarıların uzun süren bir çalışmanın ödülü olduğunu ifade ederek emeği geçen tüm antrenörlere ve ailelere teşekkür etti.
Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonasının 5. Ayak Sıralama Yarışlarında Denizlili sporcular tarihi bir başarıya imza attı. Gösterdikleri performans ile Milli Takıma seçilen Denizlili 4 sporcu, 11-17 Haziran 2022’de İspanya’nın Bedinorm şehrinde yapılacak olan Avrupa Elektronik Dart Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Antalya Kemer’de 8-11 Nisan arasında düzenlenen turnuva nefes kesen müsabakalara sahne oldu. Milli takıma seçilmek için kıyasıya mücadele eden Denizlili sporcular tarihi bir başarıya imza atarak şampiyon oldular ve milli takıma seçilmeye hak kazandılar.

Dart’ta Tarihi Başarı

MİLLİ FORMAYI GİYECEKLER

Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 5. Ayak Puanlama Yarışmaları yapıldı. Derece alanların milli takıma girmeye hak kazanacağı turnuva sonunda,  Yıldız ve Genç Kızlarda Zehra Gemi altın, Genç Kızlarda Ceylin Ataş  gümüş, madalya alırken Yıldız Erkeklerde Osman Sarıkoyuncu altın, Harun Salih Turgut gümüş madalya aldı. Denizlili sporcular elde ettikleri bu başarı ile milli formayı giymeye hak kazandı.

Dart’ta Tarihi Başarı

MİNİKLERDE TÜM MADALYALAR DENİZLİ’YE

Turnuvanın Minikler Kategorisinde rakiplerine şans tanımayan Denizlili sporcular göz doldurdu. Ömer Türkaslan Minikler kategorisinde şampiyon olarak altın madalyayı aldı. Aynı kategoride Denizlili Dilara Davulcu gümüş, Baran Kalli ve Elif Öz bronz madalya alarak gelecek vadeden sporcular olduklarını kanıtladılar.

Dart’ta Tarihi Başarı

İBANOĞLU TEBRİK ETTİ

Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 5. Ayak Müsabakalarında gösterdikleri bu güzel başarı için Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu sporcuları tebrik etti. Denizli’nin Dart sporunda parmakla gösterilen bir il olduğunun altını çizen İbanoğlu; bu başarıların uzun süren bir çalışmanın ödülü olduğunu ifade ederek emeği geçen tüm antrenörlere ve ailelere teşekkür etti.

Dart’ta Tarihi Başarı

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.