23 Nisan Satranç Turnuvasına Coşkulu Katılım

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.04.2022 - 14:39, Güncelleme: 25.04.2022 - 14:39
 

23 Nisan Satranç Turnuvasına Coşkulu Katılım

Hafta sonu tamamlanan 23 Nisan Satranç Turnuvasına 780 sporcu katıldı. AVM içerisinde coşkulu bir kortejle başlayan turnuvada dereceye giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirildi.

Denizli’de satranca olan ilgi katlanarak büyümeye devam ediyor. Son olarak hafta sonu tamamlanan Satranç 23 Nisan Turnuvasına 780 sporcu ile rekor katılım oldu. Teraspark’ta İsviçre Sistemi 6 tur üzerinden oynanan yarışmalar öncesi, 23 Nisan bayramı coşkusu AVM içerisinde bando eşliğinde sporcuların ve ailelerin katıldığı coşkulu kortejle başladı. DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Medine Boz ile İl Temsilcisi İsmail Sarı öncülüğünde gerçekleşen organizasyonda minik ve küçük çocuklar unutulmaz bir deneyim yaşadı. Akşam saatlerini bulan yarışmalar sonunda 24 Nisan Pazar saat 18.00 de ödül törenine geçildi. Ailelerinde katıldığı program sonunda dereceye giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederek yarışan tüm sporcuları ve onlara destek olan sporcu ailelerini kutladı. İŞTE DEREYE GİRENLER 7 YAŞ KATEGORİSİ 1.            MUSTAFA TUĞRUL        KÖK 2.            YUSUF EREN      AĞCA 3.            ÖZGÜR DOĞAN               8 YAŞ KATEGORİSİ 1.            TUNAHAN KAZAN                          2.            IRMAK SOMYÜREK                        3.            NASUH KARABULUT        9 YAŞ KATEGORİSİ 1.            ALAZ     KOÇAK 2.            SÜLEYMAN KEREM         GÜMÜŞ 3.            MUSTAFA KEREM ERGÜN   10 YAŞ KATEGORİSİ 1.            MEHMET EMİR AVCI 2.            FUAT TURAN 3.            İSMAİL ALPEREN ALP 11-12 YAŞ KATEGORİSİ 1.            EGE ÇOBAN       2.            ÇAĞAN MİR ÖZIRMAK  3.            ALİ KAAN            GENÇ 13-14 YAŞ KATEGORİSİ 1.            AHMET EREN ÇİVİ 2             ALİ ENES ARICAN 3             BATUHAN YILDIRIM
Hafta sonu tamamlanan 23 Nisan Satranç Turnuvasına 780 sporcu katıldı. AVM içerisinde coşkulu bir kortejle başlayan turnuvada dereceye giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirildi.

Denizli’de satranca olan ilgi katlanarak büyümeye devam ediyor. Son olarak hafta sonu tamamlanan Satranç 23 Nisan Turnuvasına 780 sporcu ile rekor katılım oldu. Teraspark’ta İsviçre Sistemi 6 tur üzerinden oynanan yarışmalar öncesi, 23 Nisan bayramı coşkusu AVM içerisinde bando eşliğinde sporcuların ve ailelerin katıldığı coşkulu kortejle başladı.

23 Nisan Satranç Turnuvasına Coşkulu Katılım

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Medine Boz ile İl Temsilcisi İsmail Sarı öncülüğünde gerçekleşen organizasyonda minik ve küçük çocuklar unutulmaz bir deneyim yaşadı. Akşam saatlerini bulan yarışmalar sonunda 24 Nisan Pazar saat 18.00 de ödül törenine geçildi. Ailelerinde katıldığı program sonunda dereceye giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederek yarışan tüm sporcuları ve onlara destek olan sporcu ailelerini kutladı.

23 Nisan Satranç Turnuvasına Coşkulu Katılım

İŞTE DEREYE GİRENLER

7 YAŞ KATEGORİSİ

1.            MUSTAFA TUĞRUL        KÖK

2.            YUSUF EREN      AĞCA

3.            ÖZGÜR DOĞAN              

8 YAŞ KATEGORİSİ

1.            TUNAHAN KAZAN                         

2.            IRMAK SOMYÜREK                       

3.            NASUH KARABULUT     

 

9 YAŞ KATEGORİSİ

1.            ALAZ     KOÇAK

2.            SÜLEYMAN KEREM         GÜMÜŞ

3.            MUSTAFA KEREM ERGÜN

 

10 YAŞ KATEGORİSİ

1.            MEHMET EMİR AVCI

2.            FUAT TURAN

3.            İSMAİL ALPEREN ALP

11-12 YAŞ KATEGORİSİ

1.            EGE ÇOBAN      

2.            ÇAĞAN MİR ÖZIRMAK 

3.            ALİ KAAN            GENÇ

13-14 YAŞ KATEGORİSİ

1.            AHMET EREN ÇİVİ

2             ALİ ENES ARICAN

3             BATUHAN YILDIRIM

23 Nisan Satranç Turnuvasına Coşkulu Katılım

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.