Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahve'den Gençlere İftar

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.04.2022 - 12:48, Güncelleme: 27.04.2022 - 12:48
 

Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahve'den Gençlere İftar

İlkokul, Ortaokul, lise, üniversite öğrencilerine ve eğitime verdiği destekle bilinen Ensar Vakfı Denizli Şubesi, Çınar Kitap Kahve'de gençlere yönelik iftar programı düzenledi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, ilahiler ve ezgiler okundu. Ardından okunan ezanla birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı. Ensar Vakfı Denizli Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kaçar, Çınar Kitap Kahve proje koordinatörü Hasan Ali Yücel, Genç Ensar Başkanı Feyzullah Dündar, Serinhisar İlçe Vaizi Bekir Özcan, gençlere yönelik birer konuşma gerçekleştirdi. Ensar Vakfı Denizli Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kaçar, Ensar Vakfı olarak yapmış ve yapacak oldukları çalışmaları anlattı. "Gençlerimizin Ahlaki ve manevi değerlere sahip imanlı ve inançlı bir şekilde yetişmesi için var gücümüzle çalışmalar yürütüyoruz. “dedi. Serinhisar İlçe Vaizi Bekir Özcan da gençlerle sohbet ederek, onlara Ramazan Ayının öneminden bahsetti. Dinini öğrenen ve yaşayan nesillerin yetiştirilmesi noktasında çalışmalarına devam eden Ensar Vakfı Denizli Şubesi  yönetimine de teşekkür eden Vaiz Bekir Özcan, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennemden kurtuluş” olan 11 ayın sultanı Ramazan ayında sona doğru gelindiğine işaret edip, “Bayrama yaklaşıyoruz… Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Kadir gecenizi de tebrik ediyorum. Yapacağımız ibadetleri de Rabbim kabul eylesin” dedi. 
İlkokul, Ortaokul, lise, üniversite öğrencilerine ve eğitime verdiği destekle bilinen Ensar Vakfı Denizli Şubesi, Çınar Kitap Kahve'de gençlere yönelik iftar programı düzenledi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, ilahiler ve ezgiler okundu. Ardından okunan ezanla birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı.

Ensar Vakfı Denizli Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kaçar, Çınar Kitap Kahve proje koordinatörü Hasan Ali Yücel, Genç Ensar Başkanı Feyzullah Dündar, Serinhisar İlçe Vaizi Bekir Özcan, gençlere yönelik birer konuşma gerçekleştirdi. Ensar Vakfı Denizli Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kaçar, Ensar Vakfı olarak yapmış ve yapacak oldukları çalışmaları anlattı. "Gençlerimizin Ahlaki ve manevi değerlere sahip imanlı ve inançlı bir şekilde yetişmesi için var gücümüzle çalışmalar yürütüyoruz. “dedi.

Serinhisar İlçe Vaizi Bekir Özcan da gençlerle sohbet ederek, onlara Ramazan Ayının öneminden bahsetti. Dinini öğrenen ve yaşayan nesillerin yetiştirilmesi noktasında çalışmalarına devam eden Ensar Vakfı Denizli Şubesi  yönetimine de teşekkür eden Vaiz Bekir Özcan, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennemden kurtuluş” olan 11 ayın sultanı Ramazan ayında sona doğru gelindiğine işaret edip, “Bayrama yaklaşıyoruz… Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Kadir gecenizi de tebrik ediyorum. Yapacağımız ibadetleri de Rabbim kabul eylesin” dedi. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.