Keçeci’den Ramazan Bayramı Mesajı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.05.2022 - 13:06, Güncelleme: 01.05.2022 - 13:06
 

Keçeci’den Ramazan Bayramı Mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Keçeci, yayımladığı mesajında: “Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma günü olan bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, hoşgörü ve paylaşımın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerimizdir. Bu vesileyle herkesin Ramazan Bayramlarını yürekten kutluyor, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik dolu bir bayram diliyorum" dedi.
Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Keçeci, yayımladığı mesajında: “Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma günü olan bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, hoşgörü ve paylaşımın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerimizdir.

Bu vesileyle herkesin Ramazan Bayramlarını yürekten kutluyor, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik dolu bir bayram diliyorum" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.