Başkan Özbaş, 1 Mayıs’ı mesai arkadaşlarıyla kutladı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.05.2022 - 15:11, Güncelleme: 02.05.2022 - 15:11
 

Başkan Özbaş, 1 Mayıs’ı mesai arkadaşlarıyla kutladı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında belediye personelleriyle iftar yemeğinde buluştu. Başkan Özbaş, “Tüm birimlerimizle hayatın her yerinde olan bir belediye hizmetini Sarayköy'ümüz ile bir araya getirdik” dedi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'ın geleneksel hale getirdiği "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü"  yemeği bu yılda devam etti. Ramazan ayı boyunca her gün bir ailenin iftar sofrasına eşi Esin Özbaş ile misafir olan Başkan Özbaş, Ramazan ayının son gününün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne denk gelmesi münasebetiyle son iftarını çalışma arkadaşlarıyla yaptı. Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eşi Esin Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, belediye meclis üyeleri ve personeller katıldı. Başkan Özbaş, çalışma arkadaşlarını kapıda karşılayarak günlerini tebrik etti. Kur'an'ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar yemeğinde okunan akşam ezanı ile birlikte oruçlar açıldı. Yemeğin ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Özbaş, "Dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en güçlü şekilde yaşandığı Ramazan Ayı boyunca tek tek tüm mahallelerimizi gezerek hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Her gün ise bir ailemizin evine misafir olarak iftar sofralarını paylaştık. Hemşehrilerimizle yan yana geçirdiğimiz bir Ramazan ayı oldu. Bugün ise 1 Mayıs'ın Ramazan ayımızın son gününe denk gelmesiyle son iftarımızı siz kıymetli ekip arkadaşlarımızla yapmak istedik" dedi. Başkan Özbaş, “Sizlerle birlikte memleketimizde hizmet destanları yazdık. Her birinizin ilçemizin her köşesinde emeği var. Sizinle birlikte çalışmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Hemşehrilerimizin sorunlarını çözme odaklı çalışmamız belediyecilik hizmetlerinin en önemli görevi olduğunu düşünüyorum. Her gün görevimize ilk günkü şevk ve heyecanla başlıyoruz. Sarayköy Belediyesi’nde 8 yıldır görev yapıyoruz. Bu süre zarfında 8-5 mesaisi olan belediye anlayışını 24 saat hizmet yapan bir belediye haline getirdik.  Tüm birimlerimizle hayatın her yerinde olan bir belediye hizmetini Sarayköy'ümüz ile buluşturduk. Bizler görevimizin son gününe kadar en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nüzü kutluyorum” dedi.
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında belediye personelleriyle iftar yemeğinde buluştu. Başkan Özbaş, “Tüm birimlerimizle hayatın her yerinde olan bir belediye hizmetini Sarayköy'ümüz ile bir araya getirdik” dedi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'ın geleneksel hale getirdiği "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü"  yemeği bu yılda devam etti.

Ramazan ayı boyunca her gün bir ailenin iftar sofrasına eşi Esin Özbaş ile misafir olan Başkan Özbaş, Ramazan ayının son gününün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne denk gelmesi münasebetiyle son iftarını çalışma arkadaşlarıyla yaptı.

Başkan Özbaş, 1 Mayıs’ı mesai arkadaşlarıyla kutladı

Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eşi Esin Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, belediye meclis üyeleri ve personeller katıldı. Başkan Özbaş, çalışma arkadaşlarını kapıda karşılayarak günlerini tebrik etti. Kur'an'ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar yemeğinde okunan akşam ezanı ile birlikte oruçlar açıldı.

Başkan Özbaş, 1 Mayıs’ı mesai arkadaşlarıyla kutladı

Yemeğin ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Özbaş, "Dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en güçlü şekilde yaşandığı Ramazan Ayı boyunca tek tek tüm mahallelerimizi gezerek hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Her gün ise bir ailemizin evine misafir olarak iftar sofralarını paylaştık. Hemşehrilerimizle yan yana geçirdiğimiz bir Ramazan ayı oldu. Bugün ise 1 Mayıs'ın Ramazan ayımızın son gününe denk gelmesiyle son iftarımızı siz kıymetli ekip arkadaşlarımızla yapmak istedik" dedi.

Başkan Özbaş, 1 Mayıs’ı mesai arkadaşlarıyla kutladı

Başkan Özbaş, “Sizlerle birlikte memleketimizde hizmet destanları yazdık. Her birinizin ilçemizin her köşesinde emeği var. Sizinle birlikte çalışmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Hemşehrilerimizin sorunlarını çözme odaklı çalışmamız belediyecilik hizmetlerinin en önemli görevi olduğunu düşünüyorum. Her gün görevimize ilk günkü şevk ve heyecanla başlıyoruz. Sarayköy Belediyesi’nde 8 yıldır görev yapıyoruz. Bu süre zarfında 8-5 mesaisi olan belediye anlayışını 24 saat hizmet yapan bir belediye haline getirdik.  Tüm birimlerimizle hayatın her yerinde olan bir belediye hizmetini Sarayköy'ümüz ile buluşturduk. Bizler görevimizin son gününe kadar en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nüzü kutluyorum” dedi.

Başkan Özbaş, 1 Mayıs’ı mesai arkadaşlarıyla kutladı

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.