Dünya Atletizm Günü Denizli'de Kutlanacak

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.05.2022 - 14:57, Güncelleme: 09.05.2022 - 14:57
 

Dünya Atletizm Günü Denizli'de Kutlanacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı projesi olan Koşabiliyorken Koş kapsamında Dünya Atletizm Günü (World Athletics Day) 9-10 Mayıs tarihlerinde Denizli’de kutlanacak. İşte ayrıntılar..

Uluslararası bir etkinlik olan World Athletics Kıds Day kutlamaları 9-10 Mayıs tarihlerinde ülkemizde tüm illerde gerçekleşecek. Atletizm spor dalının bilinilirliğinin arttırılması, okul çağındaki çocukların ders dışı zamanlarında spor yapma becerilerinin geliştirmesi, bilgisayar başında ve durağan geçen yaşam döngülerine fiziksel hareketlilik getirilmesi amacıyla Denizli'de de etkinlikler düzenlenecek. ÇAMLIK’TA YÜRÜYÜŞLE BAŞLIYOR 9 Mayıs Pazartesi günü saat 17.30’da Çamlık Mesireliğinde başlayacak etkinliklerde 4-11 yaş grubu sporcular, antrenörler ve sporcu aileleri yürüyüşte buluşacak. Çamlık alt girişte başlayacak yürüyüş ile baharla birlikte hareketli yaşama dikkat çekilecek. ALBAYRAK’TA ATLETİZM ŞENLİĞİ VAR 10 Mayıs Salı günü saat 17.00’de ise Büyükşehir Belediyesi Albayrak Tesislerinde World Athletics Kıds Day kapsamında Çocuk Atletizm Etkinlikleri yapılacak. 4-7 yaş ile 8-11 yaş arası çocukların katılımı ile gerçekleşecek etkinlikler kapsamında Pusula Çaprazı, Dayanıklılık Yarışması, Formula 1, Yüksek Skor, Engel ve Sprint Koşuları, Üç Adım Atlama, Yürüme Bayrak Yarışı gibi yarışmalar olacak. Oyunsal anlamda ise Bahçeyi Temizle, Timsah Nehri, Çemberli Sıçrama, Trenle Seyahat ve Hazine Sandığı gibi etkinlikler yer alacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize edeceği etkinliklere sadece çocuklar değil, 7’den 70’e herkesin katılabileceği duyurulurken, tüm halkımız davet edildi. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı projesi olan Koşabiliyorken Koş kapsamında Dünya Atletizm Günü (World Athletics Day) 9-10 Mayıs tarihlerinde Denizli’de kutlanacak. İşte ayrıntılar..

Uluslararası bir etkinlik olan World Athletics Kıds Day kutlamaları 9-10 Mayıs tarihlerinde ülkemizde tüm illerde gerçekleşecek. Atletizm spor dalının bilinilirliğinin arttırılması, okul çağındaki çocukların ders dışı zamanlarında spor yapma becerilerinin geliştirmesi, bilgisayar başında ve durağan geçen yaşam döngülerine fiziksel hareketlilik getirilmesi amacıyla Denizli'de de etkinlikler düzenlenecek.

ÇAMLIK’TA YÜRÜYÜŞLE BAŞLIYOR

9 Mayıs Pazartesi günü saat 17.30’da Çamlık Mesireliğinde başlayacak etkinliklerde 4-11 yaş grubu sporcular, antrenörler ve sporcu aileleri yürüyüşte buluşacak. Çamlık alt girişte başlayacak yürüyüş ile baharla birlikte hareketli yaşama dikkat çekilecek.

ALBAYRAK’TA ATLETİZM ŞENLİĞİ VAR

10 Mayıs Salı günü saat 17.00’de ise Büyükşehir Belediyesi Albayrak Tesislerinde World Athletics Kıds Day kapsamında Çocuk Atletizm Etkinlikleri yapılacak. 4-7 yaş ile 8-11 yaş arası çocukların katılımı ile gerçekleşecek etkinlikler kapsamında Pusula Çaprazı, Dayanıklılık Yarışması, Formula 1, Yüksek Skor, Engel ve Sprint Koşuları, Üç Adım Atlama, Yürüme Bayrak Yarışı gibi yarışmalar olacak. Oyunsal anlamda ise Bahçeyi Temizle, Timsah Nehri, Çemberli Sıçrama, Trenle Seyahat ve Hazine Sandığı gibi etkinlikler yer alacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize edeceği etkinliklere sadece çocuklar değil, 7’den 70’e herkesin katılabileceği duyurulurken, tüm halkımız davet edildi. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.