Cumhuriyet Anadolu Lisesi THM Korosu’ndan muhteşem konser

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.05.2022 - 09:36, Güncelleme: 10.05.2022 - 09:36
 

Cumhuriyet Anadolu Lisesi THM Korosu’ndan muhteşem konser

Denizli Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinin, Müzik Öğretmeni Serdar Öz şefliğinde oluşturduğu Türk Halk Müziği Korosu, Anneler günü nedeniyle düzenlediği konserde izleyiciler mest oldu.

Nihat Zeybekci Kültür Merkez’inde düzenlenen konserde öğrenciler solo ve koro türküler seslendirirken, birbirinden güzel eserlere veliler de eşlik etti. Coşkulu anların yaşandığı etkinlikte sunulan halk oyunları gösterileri de katılanlara unutulmaz anlar yaşattı. Gecenin anlam ve önemine ilişkin konuşan Okul Müdürü Veysi Kılıç, “Sanatsal ve sportif faaliyetlerimizde kalite ortaya koyma çabamız hiç bitmeyecektir. Cumhuriyet Anadolu Lisesi; Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkesini ve milletini çok seven ve onun için her türlü fedakarlığı gösterebilen öğrencilerin okuludur. Bu doğrultuda çabamız devam edecektir. Bu çerçevede bu unutulmaz akşamı bizlere yaşatan öğrencilerimize, müzik öğretmenimiz Serdar Öz'e bu gecede yanımızda olan velilerimize ve Denizli halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi. Anneler Günü nedeniyle düzenlenen konsere, Okul Müdürü Veysi Kılıç, Sümer Mahalle Muhtarı Turgay Dedek, Okul Aile Birliği, Okul Yönetimi, öğretmen ve öğrenciler, veliler ile vatandaşlar katıldı.
Denizli Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinin, Müzik Öğretmeni Serdar Öz şefliğinde oluşturduğu Türk Halk Müziği Korosu, Anneler günü nedeniyle düzenlediği konserde izleyiciler mest oldu.

Nihat Zeybekci Kültür Merkez’inde düzenlenen konserde öğrenciler solo ve koro türküler seslendirirken, birbirinden güzel eserlere veliler de eşlik etti. Coşkulu anların yaşandığı etkinlikte sunulan halk oyunları gösterileri de katılanlara unutulmaz anlar yaşattı.

Gecenin anlam ve önemine ilişkin konuşan Okul Müdürü Veysi Kılıç, “Sanatsal ve sportif faaliyetlerimizde kalite ortaya koyma çabamız hiç bitmeyecektir. Cumhuriyet Anadolu Lisesi; Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkesini ve milletini çok seven ve onun için her türlü fedakarlığı gösterebilen öğrencilerin okuludur. Bu doğrultuda çabamız devam edecektir. Bu çerçevede bu unutulmaz akşamı bizlere yaşatan öğrencilerimize, müzik öğretmenimiz Serdar Öz'e bu gecede yanımızda olan velilerimize ve Denizli halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Anneler Günü nedeniyle düzenlenen konsere, Okul Müdürü Veysi Kılıç, Sümer Mahalle Muhtarı Turgay Dedek, Okul Aile Birliği, Okul Yönetimi, öğretmen ve öğrenciler, veliler ile vatandaşlar katıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.