Kayıp kadının cesedine ulaşıldı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2022 - 08:06, Güncelleme: 11.05.2022 - 08:09
 

Kayıp kadının cesedine ulaşıldı

Denizli’de de aranan Aydın'ın Buharkent ilçesinde bir süre önce akşam saatlerinde kaybolan Fatma Toprak'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Savcıllı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 56 yaşındaki Fatma Toprak 8 Mayıs Pazar günü akşam saatlerinde evden çıktı. Eve geri dönmeyen kadının hayatından şüphe eden yakınları durumu yetkililere bildirdi. Daha önce Sarayköy-Denizli Karayolu üzerinde görülen ve son olarak Menderes Mahallesi ve Menderes Nehri yakınlarında görüldüğü tespit edilen kadının bulunması için havadan ve karadan arama ve kurtarma çalışması başlatıldı. AFAD, Jandarma, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıçlar bölgede çalışmalarını 3 gün boyunca sürdürüldü. Aramalar neticesinde Toprak'ın cansız bedeni dalgıçlar tarafından Menderes Nehri'nde bulunurken, acı haberi alan yakınları yasa boğuldu. Toprak'ın kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belli olacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Denizli’de de aranan Aydın'ın Buharkent ilçesinde bir süre önce akşam saatlerinde kaybolan Fatma Toprak'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Savcıllı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 56 yaşındaki Fatma Toprak 8 Mayıs Pazar günü akşam saatlerinde evden çıktı. Eve geri dönmeyen kadının hayatından şüphe eden yakınları durumu yetkililere bildirdi. Daha önce Sarayköy-Denizli Karayolu üzerinde görülen ve son olarak Menderes Mahallesi ve Menderes Nehri yakınlarında görüldüğü tespit edilen kadının bulunması için havadan ve karadan arama ve kurtarma çalışması başlatıldı.

AFAD, Jandarma, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıçlar bölgede çalışmalarını 3 gün boyunca sürdürüldü. Aramalar neticesinde Toprak'ın cansız bedeni dalgıçlar tarafından Menderes Nehri'nde bulunurken, acı haberi alan yakınları yasa boğuldu. Toprak'ın kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belli olacağı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.