Denizli'de toz bulutu etkili oldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.05.2022 - 17:16, Güncelleme: 26.05.2022 - 17:35
 

Denizli'de toz bulutu etkili oldu

Suriye kaynaklı toz bulutları Denizli kent merkezini kaplarken, sert rüzgarla birlikte görüş mesafesini olumsuz etkiledi.

Son yılların en büyük toz fırtınasını yaşayan Denizli, adeta sarıya ve griye boyandı. Toz bulutu, gökyüzünü kaplayarak görüş mesafesini düşürdü. Bugün belirli aralıklarla yağışın beklendiği Denizli’de, kent merkezinde saat 17.00 sıralarında aniden çıkan fırtına ile birlikte toz bulutu ile kaplandı. Toz bulutu nedeniyle vatandaşlar ilerlemekte güçlük çekti. Fırtına ile birlikte yaşanan toz bulutunun ardından yağış bekleniyor. Öte yandan bazı mahallelerde alt yapı çalışmaları nedeniyle bitmeyen yollar nedeniyle toz bulutundan fazlasıyla etkilenen vatandaşlarda tepki gösterdi. Uzmanlarca, toz bulutlarının yoğun olarak etkili olduğu bu günlerde astım ve bronşit gibi rahatsızlıkları olanların mümkün oldukça toz bulutunu solumamaları için dışarı çıkmamaları uyarıları yapılıyor.  
Suriye kaynaklı toz bulutları Denizli kent merkezini kaplarken, sert rüzgarla birlikte görüş mesafesini olumsuz etkiledi.

Son yılların en büyük toz fırtınasını yaşayan Denizli, adeta sarıya ve griye boyandı. Toz bulutu, gökyüzünü kaplayarak görüş mesafesini düşürdü. Bugün belirli aralıklarla yağışın beklendiği Denizli’de, kent merkezinde saat 17.00 sıralarında aniden çıkan fırtına ile birlikte toz bulutu ile kaplandı.

Toz bulutu nedeniyle vatandaşlar ilerlemekte güçlük çekti. Fırtına ile birlikte yaşanan toz bulutunun ardından yağış bekleniyor. Öte yandan bazı mahallelerde alt yapı çalışmaları nedeniyle bitmeyen yollar nedeniyle toz bulutundan fazlasıyla etkilenen vatandaşlarda tepki gösterdi.

Uzmanlarca, toz bulutlarının yoğun olarak etkili olduğu bu günlerde astım ve bronşit gibi rahatsızlıkları olanların mümkün oldukça toz bulutunu solumamaları için dışarı çıkmamaları uyarıları yapılıyor.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.