Denizli’de kaçakçılara yönelik operasyonlarda 7 kişi yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.05.2022 - 14:11, Güncelleme: 30.05.2022 - 14:11
 

Denizli’de kaçakçılara yönelik operasyonlarda 7 kişi yakalandı

Denizli il genelinde alkollü içki kaçakçılığı ve emtia (eşya) kaçakçılığına yönelik düzenlenen 5 ayrı operasyonda 7 şüpheli şahıs yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde “Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Emtia (Eşya) Kaçakçılığı” suçları ile ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında, düzenlenen 5 ayrı operasyonda, 7 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçu” kapsamında adli makamlarca işlem yapıldı. Yapılan operasyon ve aramalarda; 1.360 litre alkol üretiminde kullanılan etil alkol, 61 şişe kaçak/sahte alkol, 15 adet sahte bandrol, 3 adet alkol üretim malzemesi, 50 adet kaçak cep telefonu, 50 adet kaçak cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.
Denizli il genelinde alkollü içki kaçakçılığı ve emtia (eşya) kaçakçılığına yönelik düzenlenen 5 ayrı operasyonda 7 şüpheli şahıs yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde “Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Emtia (Eşya) Kaçakçılığı” suçları ile ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında, düzenlenen 5 ayrı operasyonda, 7 şüpheli şahıs yakalandı.

Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçu” kapsamında adli makamlarca işlem yapıldı.

Yapılan operasyon ve aramalarda; 1.360 litre alkol üretiminde kullanılan etil alkol, 61 şişe kaçak/sahte alkol, 15 adet sahte bandrol, 3 adet alkol üretim malzemesi, 50 adet kaçak cep telefonu, 50 adet kaçak cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.