Her şey SMA Hastası Arya bebek için

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 31.05.2022 - 10:39, Güncelleme: 31.05.2022 - 10:39
 

Her şey SMA Hastası Arya bebek için

Denizli’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu Parkında SMA hastası Arya bebek yararına kermes düzenlendi.

Yoğun ilgi gören kermesi sosyal medyada aktif olan Pamukşeker yemek grubu ve Denizli'nin Güçlü Kadınları isimli topluluklar birlikte düzenledi. Kermese Denizli’den ve çevre illerden katılanlar oldu.  Gurup üyesi kadınların evlerinde hazırladıkları kıyafet, eşya, süs eşyası, hediyelik eşya gibi birçok ürün kısa sürede satıldı. Pamuk Seker yemek grubu kurucusu Tugba Ün "Harika bir etkinlikti. Topluluk yöneticilerimizden Sevgi Yaşar önderliğinde organize olduk. Kendisine ve katkı sağlayan ismini burada sayamadığım tüm üyelerimize çok teşekkür ederim. Topluluk yöneticilerim ve emeği geçen tüm destekçilerimizin yüreklerine sağlık. Yorucu ama bir o kadar da duygu dolu bir gündü. Umarım desteğimiz Arya bebeğimize bir umut olur, destekler artar ve Arya bebeğimiz en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve umarım daha nice etkinliklerde birlikte oluruz. Ayrıca Arya bebek için etkinlikler yapılmasına izin veren Denizli Valiliğimize ve kermesin düzenlendiği yeri tahsis eden Pamukkale Belediyemize de teşekkür ederiz" dedi.
Denizli’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu Parkında SMA hastası Arya bebek yararına kermes düzenlendi.

Yoğun ilgi gören kermesi sosyal medyada aktif olan Pamukşeker yemek grubu ve Denizli'nin Güçlü Kadınları isimli topluluklar birlikte düzenledi. Kermese Denizli’den ve çevre illerden katılanlar oldu. 

Gurup üyesi kadınların evlerinde hazırladıkları kıyafet, eşya, süs eşyası, hediyelik eşya gibi birçok ürün kısa sürede satıldı. Pamuk Seker yemek grubu kurucusu Tugba Ün "Harika bir etkinlikti. Topluluk yöneticilerimizden Sevgi Yaşar önderliğinde organize olduk. Kendisine ve katkı sağlayan ismini burada sayamadığım tüm üyelerimize çok teşekkür ederim. Topluluk yöneticilerim ve emeği geçen tüm destekçilerimizin yüreklerine sağlık. Yorucu ama bir o kadar da duygu dolu bir gündü. Umarım desteğimiz Arya bebeğimize bir umut olur, destekler artar ve Arya bebeğimiz en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve umarım daha nice etkinliklerde birlikte oluruz. Ayrıca Arya bebek için etkinlikler yapılmasına izin veren Denizli Valiliğimize ve kermesin düzenlendiği yeri tahsis eden Pamukkale Belediyemize de teşekkür ederiz" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.