Denizli’de 16 Proje için hibe desteği sözleşmesi imzalandı

EKONOMİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.06.2022 - 14:42, Güncelleme: 01.06.2022 - 14:42
 

Denizli’de 16 Proje için hibe desteği sözleşmesi imzalandı

Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında, Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projeleri hibe sözleşmeleri imzalandı. Denizli’de 16 proje başvurusu yapıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığın uygulanan Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projelerinin Desteklenmesi Hakkında 17-25 Mayıs 2022 tarihleri arasında ilan edilen ve  25-31 Mayıs 2022 tarihlerinde başvuru yapan 16 proje sahibi ile İl Müdürlüğü arasında hibe sözleşmeleri imzalandı. İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar imza töreninde yaptığı konuşmada, “İlimizde 1 Yöresel Coğrafi İşaretli Ürün İşleme Paketleme, 1 Tıbbi Aromatik Yetiştiriciliği, 1 Kapama Meyve Bahçesi, 1 Arı Yetiştiriciliği ve Arı Ürünleri, 5 Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği, 7 Büyükbaş Hayvan Yetiştiriciliği, olmak üzere toplam 16 proje için hibe sözleşmesi imzaladık” dedi. Bakanlığımızca uygulanan tarımsal yatırımlara desteğin her yıl giderek arttığına dikkat çeken İl Müdürü ÇINAR, yatırımların Denizli' ye ve tarım sektörüne hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında, Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projeleri hibe sözleşmeleri imzalandı. Denizli’de 16 proje başvurusu yapıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığın uygulanan Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projelerinin Desteklenmesi Hakkında 17-25 Mayıs 2022 tarihleri arasında ilan edilen ve  25-31 Mayıs 2022 tarihlerinde başvuru yapan 16 proje sahibi ile İl Müdürlüğü arasında hibe sözleşmeleri imzalandı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar imza töreninde yaptığı konuşmada, “İlimizde 1 Yöresel Coğrafi İşaretli Ürün İşleme Paketleme, 1 Tıbbi Aromatik Yetiştiriciliği, 1 Kapama Meyve Bahçesi, 1 Arı Yetiştiriciliği ve Arı Ürünleri, 5 Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği, 7 Büyükbaş Hayvan Yetiştiriciliği, olmak üzere toplam 16 proje için hibe sözleşmesi imzaladık” dedi.

Bakanlığımızca uygulanan tarımsal yatırımlara desteğin her yıl giderek arttığına dikkat çeken İl Müdürü ÇINAR, yatırımların Denizli' ye ve tarım sektörüne hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.