Başkan Uz; “Kadromuzdaki tüm futbolcuların alacakları kuruşu kuruşuna ödenecek”

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.06.2022 - 10:12, Güncelleme: 09.06.2022 - 10:12
 

Başkan Uz; “Kadromuzdaki tüm futbolcuların alacakları kuruşu kuruşuna ödenecek”

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, mevcut kadrodaki futbolcuların alacaklarını ödemeye devam ettiklerini belirterek, “Kadromuzdaki tüm futbolcuların alacakları kuruşu kuruşuna ödenecek. En kısa zamanda ödemeler tamamlanacak ve takım 25 Haziran’da topbaşı yapacak. Sözleşmesi sona erenler hariç hiçbir futbolcu boşa çıkmayacak” dedi.

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte yeni sezon plan ve hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, “Geçen sezon göreve geldiğimizde verdiğimiz sözleri bugüne kadar nasıl tek tek yerine getirdiysek, bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz. Sezonun bitimiyle birlikte düzenlediğim basın toplantısında, mevcut kadronun korunması için tüm futbolcuların alacaklarının ödeneceğini açıklamıştım. Bu sözümü yerine getiriyorum. Alacakları için ihtar çeken veya çekmeyen tüm futbolcularımızla tek tek görüştüm. Onlara ödemeler konusunda bilgi verdim. Tüm imkanlarımızı zorlayarak ödemelerimizi sürdürüyoruz. En kısa zamanda mevcut kadromuzdaki futbolcularımızın hepsi alacaklarını tahsil etmiş olacak. Sözleşmesi biten oyuncular hariç, hiçbir futbolcu boşa çıkmayacaktır” dedi. Denizlispor Kulübü’nün her şeyin ve herkesin üstünde olduğunu, kimsenin kendisini bu kulübün üzerinde görerek hareket edemeyeceğini kaydeden Mehmet Uz, “Bu kulüp yarım asrı geçen şanlı mazisiyle tüm Denizli’nin ve Denizlisporluyum diyenlerindir. Bu anlayışla görevimizin başındayız. Ne söz verdiysek yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Bu süreçte bize verilen destek maddi manevi en büyük gücümüz oldu. Bize destek olanlara bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Mevcut kadronun korunması için her türlü fedakarlığı yaptıklarını kaydeden Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, “Tüm ödemeler yapıldıktan sonra 25 Haziran’da toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlanması konusunda futbolcularımıza gerekli bilgilendirmeyi yaptık” dedi. Son dönemlerde bazı futbolcuların takımdan ayrılacağı, futbolculara ödeme yapılamadığı gibi ortaya atılan iddialara taraftarların itibar etmemesini isteyen Başkan Uz, “Biz görevimizin başındayız. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Dedikodulara ve asılsız iddialara cevap verecek zamanımız da, niyetimiz de yok. Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya ve bu kulübü daha güzel günlere taşımaya çalışıyoruz. Taraftarlarımızdan isteğim, kulübümüzün resmi hesapları ve bizim söylediklerimiz dışındaki haberlere itibar etmemeleri. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gelişmeler konusunda kamuoyunu şeffaf şekilde bilgilendirmeyi sürdüreceğiz” dedi.
Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, mevcut kadrodaki futbolcuların alacaklarını ödemeye devam ettiklerini belirterek, “Kadromuzdaki tüm futbolcuların alacakları kuruşu kuruşuna ödenecek. En kısa zamanda ödemeler tamamlanacak ve takım 25 Haziran’da topbaşı yapacak. Sözleşmesi sona erenler hariç hiçbir futbolcu boşa çıkmayacak” dedi.

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte yeni sezon plan ve hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, “Geçen sezon göreve geldiğimizde verdiğimiz sözleri bugüne kadar nasıl tek tek yerine getirdiysek, bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz. Sezonun bitimiyle birlikte düzenlediğim basın toplantısında, mevcut kadronun korunması için tüm futbolcuların alacaklarının ödeneceğini açıklamıştım. Bu sözümü yerine getiriyorum. Alacakları için ihtar çeken veya çekmeyen tüm futbolcularımızla tek tek görüştüm. Onlara ödemeler konusunda bilgi verdim. Tüm imkanlarımızı zorlayarak ödemelerimizi sürdürüyoruz. En kısa zamanda mevcut kadromuzdaki futbolcularımızın hepsi alacaklarını tahsil etmiş olacak. Sözleşmesi biten oyuncular hariç, hiçbir futbolcu boşa çıkmayacaktır” dedi.

Denizlispor Kulübü’nün her şeyin ve herkesin üstünde olduğunu, kimsenin kendisini bu kulübün üzerinde görerek hareket edemeyeceğini kaydeden Mehmet Uz, “Bu kulüp yarım asrı geçen şanlı mazisiyle tüm Denizli’nin ve Denizlisporluyum diyenlerindir. Bu anlayışla görevimizin başındayız. Ne söz verdiysek yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Bu süreçte bize verilen destek maddi manevi en büyük gücümüz oldu. Bize destek olanlara bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mevcut kadronun korunması için her türlü fedakarlığı yaptıklarını kaydeden Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, “Tüm ödemeler yapıldıktan sonra 25 Haziran’da toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlanması konusunda futbolcularımıza gerekli bilgilendirmeyi yaptık” dedi.

Son dönemlerde bazı futbolcuların takımdan ayrılacağı, futbolculara ödeme yapılamadığı gibi ortaya atılan iddialara taraftarların itibar etmemesini isteyen Başkan Uz, “Biz görevimizin başındayız. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Dedikodulara ve asılsız iddialara cevap verecek zamanımız da, niyetimiz de yok. Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya ve bu kulübü daha güzel günlere taşımaya çalışıyoruz. Taraftarlarımızdan isteğim, kulübümüzün resmi hesapları ve bizim söylediklerimiz dışındaki haberlere itibar etmemeleri. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gelişmeler konusunda kamuoyunu şeffaf şekilde bilgilendirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.