Yeniden Refah Partisi Denizli 1. Olağan Kongresi Yapıldı

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.06.2022 - 11:54, Güncelleme: 13.06.2022 - 11:54
 

Yeniden Refah Partisi Denizli 1. Olağan Kongresi Yapıldı

Yeniden Refah Partisi Denizli İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleşti. Kongrede konuşan İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir; “Zalimler yok olup, mazlumlar sevininceye kadar durmadan çalışacağız” dedi.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde (MKM) gerçekleşen Yeniden Refah Partisi Denizli İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi kalabalık katılımla gerçekleşti. Yaklaşık 1,5 ay önce göreve gelen İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir ve ekibi yaptıkları çalışmalarla 13 ilçede ilçe başkanlığını kurdu. Başkan Halil İbrahim Özdemir, partisinin Merkezefendi Kültür Merkezi'nde düzenlenen 1. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, “Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Kongremize katılan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a, çevre il ve ilçelerimizden gelen başkanlara ve teveccüh gösteren Denizli halkımıza teşekkür ederim. Milli Görüş ruhuyla yeniden çıktığımız bu yolda, yaşanan bir Türkiye'nin üretim ve istihdamın yaşanacağı yeniden büyük Türkiye'nin D 8, D 60 ve D 160 birliğini kurarak yeni bir dünya düzeni kurulana kadar asla pes etmeyeceğiz. Sayın Genel Başkanım, teşkilatımla beraber Allah'ın izniyle size söz veriyoruz ki; zalimler yok olup, mazlumlar sevininceye kadar durmadan çalışacağız. Ve diyoruz ki bugün Denizli için sözün bittiği eylemin başladığı andır. Milli Görüş iktidar oluncaya kadar asla vazgeçmeyeceğiz” dedi. Öte yandan, Yeniden Refah Partisi’nin,  Halil İbrahim Özdemir başkanlığındaki Denizli İl Teşkilatı’nın yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı:
Yeniden Refah Partisi Denizli İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleşti. Kongrede konuşan İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir; “Zalimler yok olup, mazlumlar sevininceye kadar durmadan çalışacağız” dedi.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde (MKM) gerçekleşen Yeniden Refah Partisi Denizli İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi kalabalık katılımla gerçekleşti. Yaklaşık 1,5 ay önce göreve gelen İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir ve ekibi yaptıkları çalışmalarla 13 ilçede ilçe başkanlığını kurdu.

Başkan Halil İbrahim Özdemir, partisinin Merkezefendi Kültür Merkezi'nde düzenlenen 1. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, “Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Kongremize katılan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a, çevre il ve ilçelerimizden gelen başkanlara ve teveccüh gösteren Denizli halkımıza teşekkür ederim. Milli Görüş ruhuyla yeniden çıktığımız bu yolda, yaşanan bir Türkiye'nin üretim ve istihdamın yaşanacağı yeniden büyük Türkiye'nin D 8, D 60 ve D 160 birliğini kurarak yeni bir dünya düzeni kurulana kadar asla pes etmeyeceğiz. Sayın Genel Başkanım, teşkilatımla beraber Allah'ın izniyle size söz veriyoruz ki; zalimler yok olup, mazlumlar sevininceye kadar durmadan çalışacağız. Ve diyoruz ki bugün Denizli için sözün bittiği eylemin başladığı andır. Milli Görüş iktidar oluncaya kadar asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Öte yandan, Yeniden Refah Partisi’nin,  Halil İbrahim Özdemir başkanlığındaki Denizli İl Teşkilatı’nın yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı:

Yeniden Refah Partisi’nin,  Halil İbrahim Özdemir başkanlığındaki Denizli İl Teşkilatı’nın yönetim kurulu

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.