Anadolu'nun Yıldızları Denizli'den Geçti

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.06.2022 - 14:57, Güncelleme: 13.06.2022 - 14:57
 

Anadolu'nun Yıldızları Denizli'den Geçti

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Finalleri üç gün süren maçların sonunda tamamlandı. 3 grupta 12 takım final bileti aldı.

Sporun tabana yaygınlaştırılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi projesinde son şampiyonlar Denizli’de belli oldu. 12 TAKIM FİNAL BİLETİ ALDI 9-11 Haziran 2022 tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde 16 takımın karşı karşıya geldiği yarı finaller Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu ile Hasan Güngör Spor Salonunda oynandı. Kıran kırana maçların olduğu basketbol heyecanında gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar finallere gitmeye hak kazandı. İLMAN ‘ANALİG İLE TÜRK SPORU KAZANIYOR’ Organizasyona ev sahipliği yapan Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, maçlar sonunda yaptığı açıklamada Anadolu Yıldızlar Liginin Türk sporunda sürdürülebilir, üretken ve başarılı bir sistem oluşturulması için planlandığını ve yıllardır başarıyla uygulandığı söyledi. Basketbolda Türkiye’nin yıldız adaylarını üç gün boyunca ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden İlman, şampiyonada ter döken sporcuları ve antrenörleri mücadelelerinden dolayı tebrik etti. İŞTE FİNALİSTLER ERKEKLER Ankara İzmir İstanbul Anadolu İstanbul Avrupa Bursa Konya KIZLAR Adana Ankara İzmir İstanbul Mersin Antalya
Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Finalleri üç gün süren maçların sonunda tamamlandı. 3 grupta 12 takım final bileti aldı.

Sporun tabana yaygınlaştırılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi projesinde son şampiyonlar Denizli’de belli oldu.

12 TAKIM FİNAL BİLETİ ALDI

9-11 Haziran 2022 tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde 16 takımın karşı karşıya geldiği yarı finaller Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu ile Hasan Güngör Spor Salonunda oynandı. Kıran kırana maçların olduğu basketbol heyecanında gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar finallere gitmeye hak kazandı.

İLMAN ‘ANALİG İLE TÜRK SPORU KAZANIYOR’

Organizasyona ev sahipliği yapan Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, maçlar sonunda yaptığı açıklamada Anadolu Yıldızlar Liginin Türk sporunda sürdürülebilir, üretken ve başarılı bir sistem oluşturulması için planlandığını ve yıllardır başarıyla uygulandığı söyledi. Basketbolda Türkiye’nin yıldız adaylarını üç gün boyunca ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden İlman, şampiyonada ter döken sporcuları ve antrenörleri mücadelelerinden dolayı tebrik etti.

İŞTE FİNALİSTLER

ERKEKLER

Ankara

İzmir

İstanbul Anadolu

İstanbul Avrupa

Bursa

Konya

KIZLAR

Adana

Ankara

İzmir

İstanbul

Mersin

Antalya

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.