Pamukkale Belediyesi’nin Yatırımına Övgü Dolu Sözler

PAMUKKALE (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.06.2022 - 13:34, Güncelleme: 15.06.2022 - 13:34
 

Pamukkale Belediyesi’nin Yatırımına Övgü Dolu Sözler

Pamukkale Belediyesi’nin eğitime yaptığı en büyük desteğe Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’dan övgü dolu sözler geldi.

Pamukkale Belediyesi eğitim konusunda önemli bir projesi olan Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nu geçtiğimiz Nisan ayında açılışını dualarla gerçekleştirmişti. Arsası hayırseverler tarafından bağışlanan yapımı Pamukkale Belediyesi tarafından gerçekleşen Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda ilk eğitim öğretim döneminin sona ermesine az bir süre kala, bir dizi program için Denizli’ye gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, hayırsever Muhammet Serter’in oğlu Mehmet Serter eşliğinde okulda incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Mustafa Özcan’dan okuldaki eğitim ile bilgi alan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, “Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki’ye ve hayırseverimiz Muhammet Serter Bey’e canı gönülden teşekkür ediyoruz. İnşaat halindeyken gezmiştik. Şimdi geldik gördük tamamlanmış, eğitime kazandırılmış. Güzel bir okul olmuş. Denizli ilimiz hayırseverleriyle eğitime çok büyük katkısı olan çok güzel bir ilimiz. Bu vesileyle bütün hayırseverlerimizi hayırla yad ediyorum. Ahirete irtikâl edenlere rahmet diliyorum. Hayrınız bol olsun diyorum” dedi. Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nun Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet yürüten bir İmam Hatip Lisesi olduğunu ifade etti. Yılmaz, “Okulumuzda, hem Fen Lisesi müfredatı hem de Sosyal Bilimler müfredatı öğrencilerimize tercihli olarak verilmekte. Dolayısıyla çocuklarımız kendi yeteneklerine, ilgilerine göre okulumuzu tercih edebilirler. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.
Pamukkale Belediyesi’nin eğitime yaptığı en büyük desteğe Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’dan övgü dolu sözler geldi.

Pamukkale Belediyesi eğitim konusunda önemli bir projesi olan Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nu geçtiğimiz Nisan ayında açılışını dualarla gerçekleştirmişti. Arsası hayırseverler tarafından bağışlanan yapımı Pamukkale Belediyesi tarafından gerçekleşen Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda ilk eğitim öğretim döneminin sona ermesine az bir süre kala, bir dizi program için Denizli’ye gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, hayırsever Muhammet Serter’in oğlu Mehmet Serter eşliğinde okulda incelemelerde bulundu.

Okul Müdürü Mustafa Özcan’dan okuldaki eğitim ile bilgi alan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, “Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki’ye ve hayırseverimiz Muhammet Serter Bey’e canı gönülden teşekkür ediyoruz. İnşaat halindeyken gezmiştik. Şimdi geldik gördük tamamlanmış, eğitime kazandırılmış. Güzel bir okul olmuş. Denizli ilimiz hayırseverleriyle eğitime çok büyük katkısı olan çok güzel bir ilimiz. Bu vesileyle bütün hayırseverlerimizi hayırla yad ediyorum. Ahirete irtikâl edenlere rahmet diliyorum. Hayrınız bol olsun diyorum” dedi. Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nun Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet yürüten bir İmam Hatip Lisesi olduğunu ifade etti. Yılmaz, “Okulumuzda, hem Fen Lisesi müfredatı hem de Sosyal Bilimler müfredatı öğrencilerimize tercihli olarak verilmekte. Dolayısıyla çocuklarımız kendi yeteneklerine, ilgilerine göre okulumuzu tercih edebilirler. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.