İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’den YKS Mesajı

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.06.2022 - 09:42, Güncelleme: 17.06.2022 - 09:42
 

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’den YKS Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için yayınladığı mesajında; “YKS'ye girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, her birinin hayal ve hedeflerine ulaşacakları bir yükseköğretim kurumuna

Geleceğimizin teminatı sevgili gençler; Eğitim hayatınızın önemli aşamalarından olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 18 Haziran ve 19 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Sınavın hazırlık sürecinin siz gençler, aileleriniz ve öğretmenleriniz için zor bir süreç olduğunu biliyoruz. Sınava girecek tüm öğrencilerimiz, çok büyük emekler vererek sınava hazırlandılar. Pek çok şeyden feragat ederek çalışan ve çaba gösteren gençlerimiz, girecekleri sınavda en güzel neticeyi alacaklardır. Gençlerimiz inanç ve ümitle girdikleri sınavın sonunda başarıya ulaşacaklardır. Hedef ve idealleri doğrultusunda kendilerini bekleyen bir yükseköğretim kurumuna adım atacaklardır. Emin adımlarla ilerledikçe gelecek hayatlarını inşa etmiş olacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle 18-19 Haziran'da üç oturum hâlinde gerçekleştirilecek olan YKS'ye girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, her birinin hayal ve hedeflerine ulaşacakları bir yükseköğretim kurumuna yerleşmelerini temenni ediyorum. 2022 YKS kapsamında ilimizde; Temel Yeterlilik Testinde (TYT) 29.460, Alan Yeterlilik Testlerinde (AYT) 21.100 ve Yabancı Dil Testinde (YDT) 2.031 aday bir üst öğrenime geçmek için ter dökecek.
İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için yayınladığı mesajında; “YKS'ye girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, her birinin hayal ve hedeflerine ulaşacakları bir yükseköğretim kurumuna

Geleceğimizin teminatı sevgili gençler;

Eğitim hayatınızın önemli aşamalarından olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 18 Haziran ve 19 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Sınavın hazırlık sürecinin siz gençler, aileleriniz ve öğretmenleriniz için zor bir süreç olduğunu biliyoruz. Sınava girecek tüm öğrencilerimiz, çok büyük emekler vererek sınava hazırlandılar. Pek çok şeyden feragat ederek çalışan ve çaba gösteren gençlerimiz, girecekleri sınavda en güzel neticeyi alacaklardır. Gençlerimiz inanç ve ümitle girdikleri sınavın sonunda başarıya ulaşacaklardır. Hedef ve idealleri doğrultusunda kendilerini bekleyen bir yükseköğretim kurumuna adım atacaklardır. Emin adımlarla ilerledikçe gelecek hayatlarını inşa etmiş olacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle 18-19 Haziran'da üç oturum hâlinde gerçekleştirilecek olan YKS'ye girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, her birinin hayal ve hedeflerine ulaşacakları bir yükseköğretim kurumuna yerleşmelerini temenni ediyorum.

2022 YKS kapsamında ilimizde; Temel Yeterlilik Testinde (TYT) 29.460, Alan Yeterlilik Testlerinde (AYT) 21.100 ve Yabancı Dil Testinde (YDT) 2.031 aday bir üst öğrenime geçmek için ter dökecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.