CHP’li Honaz Belediyesinden basına sansür

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2022 - 10:19, Güncelleme: 20.06.2022 - 10:19
 

CHP’li Honaz Belediyesinden basına sansür

Denizli’de CHP’li Honaz Belediye Başkanı Yüksek Kepenek’in, bazı medya kuruluşlarına yönelik olarak uyguladığı sansür tepki topladı.

Denizli’nin Honaz ilçesinde yaşanan üst yapı sorunlarıyla ilgili olarak yapılan haberlerin, medya kuruluşlarında yer almasının ardından CHP’li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek tepki toplayan bir karara imza attı. Kamuoyunu bilgilendirme görevi olan basın kuruluşlarının yaptığı haberleri ihbar olarak kabul etmesi beklenen Başkan Yüksel Kepenek, bu medya kuruluşlarının belediye faaliyetlerinin kamuoyuyla paylaşılması için kurulan haberleşme ağlarından çıkartılması talimatını verdi. Başkan Kepenek’in talimatıyla bazı medya kuruluşlarının haberleşme ağından çıkartılarak sansür uygulanması tepkileri de beraberinde getirdi.
Denizli’de CHP’li Honaz Belediye Başkanı Yüksek Kepenek’in, bazı medya kuruluşlarına yönelik olarak uyguladığı sansür tepki topladı.

Denizli’nin Honaz ilçesinde yaşanan üst yapı sorunlarıyla ilgili olarak yapılan haberlerin, medya kuruluşlarında yer almasının ardından CHP’li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek tepki toplayan bir karara imza attı. Kamuoyunu bilgilendirme görevi olan basın kuruluşlarının yaptığı haberleri ihbar olarak kabul etmesi beklenen Başkan Yüksel Kepenek, bu medya kuruluşlarının belediye faaliyetlerinin kamuoyuyla paylaşılması için kurulan haberleşme ağlarından çıkartılması talimatını verdi.

Başkan Kepenek’in talimatıyla bazı medya kuruluşlarının haberleşme ağından çıkartılarak sansür uygulanması tepkileri de beraberinde getirdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.