Gururla Giydiği Üniforması Nikâh Kıyafeti Oldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.06.2022 - 11:25, Güncelleme: 24.06.2022 - 11:25
 

Gururla Giydiği Üniforması Nikâh Kıyafeti Oldu

Piyade Komando Uzman Çavuş Salih Vurgun, nikâh törenine damatlık yerine askeri üniformasıyla katıldı.

Hakkari’de görev yapan Piyade Komando Uzman Çavuş Salih Vurgun, düğün merasimi için geldiği memleketi Çameli İlçesi’nde, hafta sonu gerçekleşecek düğün merasimi öncesi nişanlısı Gamze Seçkin ile nikahlarını kıydı. Çameli Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleşen nikah törenine damat Vurgun, gururla taşıdığı askeri üniformasıyla katıldı. Törenin ardından açıklama yapan Vurgun, nikâh masasına kamuflajla oturmayı çok istediğini ve bunu gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi. "ASKER EŞİ OLMAK BENİ GURURLANDIRACAK" Çift, tören sonunda yakınlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Salih Vurgun nişanlısının da bu isteğini olumlu karşıladığını belirterek "Askeri üniforma ile nikâhım kıyıldı. Allah böyle mutlulukları herkese nasip etsin. Çok mutluyum." dedi. Piyade Komando ile evlendiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Gamze Vurgun ise; "Eşime desteğim sürecek. Asker eşi olmak beni gururlandıracak. Eşime görevinde başarılar diliyorum Çok mutluyum." dedi. Genç çiftin düğün merasimi, Çameli İlçesi Cevizli Mahallesi’nde hafta sonu 25-26 Haziran tarihlerinde gerçekleşerek dünya evine girecekler.
Piyade Komando Uzman Çavuş Salih Vurgun, nikâh törenine damatlık yerine askeri üniformasıyla katıldı.

Hakkari’de görev yapan Piyade Komando Uzman Çavuş Salih Vurgun, düğün merasimi için geldiği memleketi Çameli İlçesi’nde, hafta sonu gerçekleşecek düğün merasimi öncesi nişanlısı Gamze Seçkin ile nikahlarını kıydı. Çameli Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleşen nikah törenine damat Vurgun, gururla taşıdığı askeri üniformasıyla katıldı.

Törenin ardından açıklama yapan Vurgun, nikâh masasına kamuflajla oturmayı çok istediğini ve bunu gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

"ASKER EŞİ OLMAK BENİ GURURLANDIRACAK"

Çift, tören sonunda yakınlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Salih Vurgun nişanlısının da bu isteğini olumlu karşıladığını belirterek "Askeri üniforma ile nikâhım kıyıldı. Allah böyle mutlulukları herkese nasip etsin. Çok mutluyum." dedi.

Piyade Komando ile evlendiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Gamze Vurgun ise; "Eşime desteğim sürecek. Asker eşi olmak beni gururlandıracak. Eşime görevinde başarılar diliyorum Çok mutluyum." dedi.

Genç çiftin düğün merasimi, Çameli İlçesi Cevizli Mahallesi’nde hafta sonu 25-26 Haziran tarihlerinde gerçekleşerek dünya evine girecekler.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.