Sarayköy’de akaryakıt yüklü tır kaza yaptı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.07.2022 - 13:06, Güncelleme: 12.07.2022 - 13:06
 

Sarayköy’de akaryakıt yüklü tır kaza yaptı

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında akaryakıt yüklü tır kaza yaparak yan yattı.

Kaza, Sarayköy İlçesi Beylerbeyi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli - Aydın Yolu üzerinde Denizli istikametine doğru seyir halinde olan M.D. idaresindeki 20 SV 426 plakalı akaryakıt yüklü tır nedeni henüz bilinmeyen sebepten dolayı kontrolü kaybederek kaza yaparak yan yattı. Kaza yapan tırdan yola akaryakıt sızıntısı oldu. Büyük bir gürültünün koptuğu o anlarda patlama riskine karşı çevredeki vatandaşlar bölgeden uzaklaştı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Trafik ekiplerinin çevre güvenliği aldığı kazada sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yan yatan tır vinçler yardımıyla düzeltilerek akaryakıtın daha fazla sızması önlendi. Olası facianın yaşanmaması için itfaiye ekipleri tırı köpüklü suyla soğutma çalışması yaparak çevreye yayılan akaryakıtın temizlemesini sağladı. Bir süre kapatılan yol ardından tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında akaryakıt yüklü tır kaza yaparak yan yattı.

Kaza, Sarayköy İlçesi Beylerbeyi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli - Aydın Yolu üzerinde Denizli istikametine doğru seyir halinde olan M.D. idaresindeki 20 SV 426 plakalı akaryakıt yüklü tır nedeni henüz bilinmeyen sebepten dolayı kontrolü kaybederek kaza yaparak yan yattı. Kaza yapan tırdan yola akaryakıt sızıntısı oldu. Büyük bir gürültünün koptuğu o anlarda patlama riskine karşı çevredeki vatandaşlar bölgeden uzaklaştı.  

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Trafik ekiplerinin çevre güvenliği aldığı kazada sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yan yatan tır vinçler yardımıyla düzeltilerek akaryakıtın daha fazla sızması önlendi. Olası facianın yaşanmaması için itfaiye ekipleri tırı köpüklü suyla soğutma çalışması yaparak çevreye yayılan akaryakıtın temizlemesini sağladı. Bir süre kapatılan yol ardından tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.