Başkan Tefenlili: Her Zaman Demokrasinin Yanındayız!

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.07.2022 - 18:12, Güncelleme: 14.07.2022 - 18:12
 

Başkan Tefenlili: Her Zaman Demokrasinin Yanındayız!

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tefenlili açıklamasında “şartlar ne olursa olsun daima halkın iradesiyle seçilmiş hükümetlerin yanında olacağız” dedi.

15 Temmuz 2016 gecesi yapılan hain darbe girişimiyle milletimizin istikbaline ve istiklaline kast edildiğini hatırlatan Başkan Tefenlili açıklamasında şu görüşlere yer verdi: Eli kanlı, hain terör örgütü FETÖ/PDY tarafından yapılmaya çalışılan hain darbe girişiminin 6. yıldönümündeyiz. Hainlerin, Devletimizi ele geçirmek için Milletimizin canına kast edişini, Milletimizin iradesini yok sayışını unutmadık, unutmayacağız. Milletimizin canını ortaya koyarak ülkemize ve demokrasimize sahip çıkışını unutmadık, unutmayacağız. O gece tüm dünya gördü ki; Aziz Milletimiz, vatanımız ve bağımsızlığımız söz konusu olduğunda tankları, uçakları, ağır silahları durduracak iradeye sahiptir. O gece vatanımıza ve demokrasimize sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza, kolluk kuvvetlerimize minnettarız. Bizler iş dünyası olarak o gece olduğu gibi her zaman demokrasinin yanında olacağız. Millet iradesinden başka hiçbir iradeyi tanımayacağız. Her daim demokrasiyi savunacağız. O karanlık geceyi bizlere yaşatan eli kanlı hain terör örgütünü lanetliyor, o karanlık gecenin aydınlığa kavuşmasında büyük gayretleri olan tüm şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve saygıyla selamlıyorum.
Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tefenlili açıklamasında “şartlar ne olursa olsun daima halkın iradesiyle seçilmiş hükümetlerin yanında olacağız” dedi.

15 Temmuz 2016 gecesi yapılan hain darbe girişimiyle milletimizin istikbaline ve istiklaline kast edildiğini hatırlatan Başkan Tefenlili açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Eli kanlı, hain terör örgütü FETÖ/PDY tarafından yapılmaya çalışılan hain darbe girişiminin 6. yıldönümündeyiz. Hainlerin, Devletimizi ele geçirmek için Milletimizin canına kast edişini, Milletimizin iradesini yok sayışını unutmadık, unutmayacağız. Milletimizin canını ortaya koyarak ülkemize ve demokrasimize sahip çıkışını unutmadık, unutmayacağız.

O gece tüm dünya gördü ki; Aziz Milletimiz, vatanımız ve bağımsızlığımız söz konusu olduğunda tankları, uçakları, ağır silahları durduracak iradeye sahiptir. O gece vatanımıza ve demokrasimize sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza, kolluk kuvvetlerimize minnettarız. Bizler iş dünyası olarak o gece olduğu gibi her zaman demokrasinin yanında olacağız. Millet iradesinden başka hiçbir iradeyi tanımayacağız. Her daim demokrasiyi savunacağız. O karanlık geceyi bizlere yaşatan eli kanlı hain terör örgütünü lanetliyor, o karanlık gecenin aydınlığa kavuşmasında büyük gayretleri olan tüm şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve saygıyla selamlıyorum.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.