İş dünyasından DTO’nın projesine destek; “Denizli'de Ticaret Üniversitesi olmalı”

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2021 - 11:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

İş dünyasından DTO’nın projesine destek; “Denizli'de Ticaret Üniversitesi olmalı”

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) “Denizli Ticaret Üniversitesi” projesine destek veren Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD) Başkanı Mahmut Catlık; “Denizli'de Ticaret Üniversitesi olmalı” dedi. AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık, Denizli'nin yeni bir üniversiteye daha ihtiyacı olduğunu, bunun şehrin kalkınmasına katkı koyacak bir unsur olacağına dikkat çekti. "Peki bu neden bir Ticaret Üniversitesi olmasın?" diye soran Catlık, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan'ı bu yöndeki girişiminden dolayı kutladı.   DTO’nun projesine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Catlık, "Görüyoruz ki; Denizli’mizde ikinci bir üniversitenin açılması zorunlu hale gelmiştir. İlimize komşu olan Muğla, Afyon, Uşak, Burdur, Manisa ve Kütahya gibi illerde, özel bir vakıf üniversitesi olmadığı için, Denizli Ticaret Üniversitesi, bölgemizdeki gençler ile ailelerinin öncelikli bir tercih nedeni olacaktır. Pamukkale Üniversitemiz, onur ve gurur kaynağımızdır. Aynı zamanda ben de bu üniversiteden mezun biri olarak tüm faaliyetlerini takip ettiğim üniversitemiz, Denizli’mize değer katan güzide bir kurumdur. Şimdi ise, Denizli Ticaret Odamızın girişimiyle çalışmaları başlatılan Denizli Ticaret Üniversitemizin haberini almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Denizli Ticaret Üniversitemizin kurulması için yoğun çaba gösteren başta Ticaret Odası Başkanımız Uğur Erdoğan olmak üzere, DTO Meclis üyelerine ve Ticaret Odası çalışanlarına teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) “Denizli Ticaret Üniversitesi” projesine destek veren Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD) Başkanı Mahmut Catlık; “Denizli'de Ticaret Üniversitesi olmalı” dedi.
AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık, Denizli'nin yeni bir üniversiteye daha ihtiyacı olduğunu, bunun şehrin kalkınmasına katkı koyacak bir unsur olacağına dikkat çekti. "Peki bu neden bir Ticaret Üniversitesi olmasın?" diye soran Catlık, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan'ı bu yöndeki girişiminden dolayı kutladı.
 

DTO’nun projesine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Catlık, "Görüyoruz ki; Denizli’mizde ikinci bir üniversitenin açılması zorunlu hale gelmiştir. İlimize komşu olan Muğla, Afyon, Uşak, Burdur, Manisa ve Kütahya gibi illerde, özel bir vakıf üniversitesi olmadığı için, Denizli Ticaret Üniversitesi, bölgemizdeki gençler ile ailelerinin öncelikli bir tercih nedeni olacaktır. Pamukkale Üniversitemiz, onur ve gurur kaynağımızdır. Aynı zamanda ben de bu üniversiteden mezun biri olarak tüm faaliyetlerini takip ettiğim üniversitemiz, Denizli’mize değer katan güzide bir kurumdur. Şimdi ise, Denizli Ticaret Odamızın girişimiyle çalışmaları başlatılan Denizli Ticaret Üniversitemizin haberini almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Denizli Ticaret Üniversitemizin kurulması için yoğun çaba gösteren başta Ticaret Odası Başkanımız Uğur Erdoğan olmak üzere, DTO Meclis üyelerine ve Ticaret Odası çalışanlarına teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.