İŞKUR’dan engelli ve eski hükümlülere hibe desteği eğitimi

EĞİTİM 19.04.2018 - 11:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İŞKUR’dan engelli ve eski hükümlülere hibe desteği eğitimi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuru yapan engelli ve eski hükümlü vatandaşların İŞKUR’un teşvikleri hakkında bilgilendirilmesi amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarına yönelik olarak Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde eğitim verildi.   Bilgilendirme amacıyla yapılan toplantıya Denizli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürleri ile Personelleri katıldı.   Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan Engelli vatandaşlara 50.000 TL’ye kadar hibe destek,  Eski Hükümlülere yönelik olarak da 30.000 TL’ye kadar hibe destek sağlanacak.   Toplantıda, katılımcılara engelli ve eski hükümlülere yönelik Hibe Destek Projesi kapsamında, ‘’başvuru şartları, girişimcilik eğitim programları, destek verilecek maliyetler, başvuruda dikkat edilecek hususlar, hangi evraklarla başvuru yapılacak’’ konuları hakkında bilgi verildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuru yapan engelli ve eski hükümlü vatandaşların İŞKUR’un teşvikleri hakkında bilgilendirilmesi amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarına yönelik olarak Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde eğitim verildi.

 

Bilgilendirme amacıyla yapılan toplantıya Denizli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürleri ile Personelleri katıldı.

 

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan Engelli vatandaşlara 50.000 TL’ye kadar hibe destek,  Eski Hükümlülere yönelik olarak da 30.000 TL’ye kadar hibe destek sağlanacak.

 

Toplantıda, katılımcılara engelli ve eski hükümlülere yönelik Hibe Destek Projesi kapsamında, ‘’başvuru şartları, girişimcilik eğitim programları, destek verilecek maliyetler, başvuruda dikkat edilecek hususlar, hangi evraklarla başvuru yapılacak’’ konuları hakkında bilgi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.