Jandarma ekipleri hırsızlık şebekesini çökertti

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.01.2022 - 11:17, Güncelleme: 12.01.2022 - 11:17
 

Jandarma ekipleri hırsızlık şebekesini çökertti

Denizli merkezli 3 ilde gerçekleştirilen faili meçhul 3 hırsızlık olayı ile ilgili düzenlenen eş zamanlı operasyon yapan JASAT ve Jandarma ekipleri hırsızlık şebekesini çökertti. Şafak saatinde düzenlenen operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında;  eş zamanlı yapılan operasyonda Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT koordinesinde Çivril, Tavas ve Honaz İlçe Jandarma ekipleri güvenlik kameralarını tek tek izleyerek şüphelilerin yerini tespit etti. Operasyonun düğmesine basan jandarma ekipleri Afyonkarahisar, Uşak illeri ile Denizli’nin Tavas, Acıpayam, Honaz ve Çivril ilçelerinde harekete geçti. Harekete geçen ekipler Tavas, Acıpayam, Honaz ve Çivril ilçelerine şafak saatlerinde belirlenen noktalara baskın yaptı. Yapılan baskında 5 suç kaydı bulunan M. K. (30), 1 suç kaydı bulunan M.C. K. (20), 2 suç kaydı bulunan İ. Y. (17), 7 suç kaydı bulunan M. K. (23), 12 suç kaydı bulunan V. K. (32), 14 suç kaydı bulunan B.T. (35) ve 15 suç kaydı bulunan E. Ç. (30) gözaltına alındı. Gözaltına alınan 7 şüphelinin ifadesi alındıktan sonra Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden; B.T., V.K., M.C.K. ve İ.Y. tutuklanırken M.K., E.Ç., ve M.K. adli kontrol şartı ile  serbest bırakıldı. YAKIN AKRABASININ MOTORUNU ÇALMIŞ Toplamda 7 kişiyi gözaltına alan jandarma ekipleri yaptığı aramada çok sayıda çalıntı eşya, motosiklet ve araba buldu. Şüphelileri ifadeleri alınmak üzere merkeze götürülürken, bulunan eşyalar ise sahiplerine teslim edildi. Jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda bulunan bir motosikletin maden ocağında çalışan işçiye ait olduğu ve çalan kişilerin birisinin ise yakın akrabası olduğu ortaya çıktı. Bin bir zorluklarla çalışan işçinin işe gidip gelmek için aldığı motor ise kurtarılarak sahibine verildi.
Denizli merkezli 3 ilde gerçekleştirilen faili meçhul 3 hırsızlık olayı ile ilgili düzenlenen eş zamanlı operasyon yapan JASAT ve Jandarma ekipleri hırsızlık şebekesini çökertti. Şafak saatinde düzenlenen operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında;  eş zamanlı yapılan operasyonda Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT koordinesinde Çivril, Tavas ve Honaz İlçe Jandarma ekipleri güvenlik kameralarını tek tek izleyerek şüphelilerin yerini tespit etti. Operasyonun düğmesine basan jandarma ekipleri Afyonkarahisar, Uşak illeri ile Denizli’nin Tavas, Acıpayam, Honaz ve Çivril ilçelerinde harekete geçti.

Harekete geçen ekipler Tavas, Acıpayam, Honaz ve Çivril ilçelerine şafak saatlerinde belirlenen noktalara baskın yaptı. Yapılan baskında 5 suç kaydı bulunan M. K. (30), 1 suç kaydı bulunan M.C. K. (20), 2 suç kaydı bulunan İ. Y. (17), 7 suç kaydı bulunan M. K. (23), 12 suç kaydı bulunan V. K. (32), 14 suç kaydı bulunan B.T. (35) ve 15 suç kaydı bulunan E. Ç. (30) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 7 şüphelinin ifadesi alındıktan sonra Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden; B.T., V.K., M.C.K. ve İ.Y. tutuklanırken M.K., E.Ç., ve M.K. adli kontrol şartı ile  serbest bırakıldı.

YAKIN AKRABASININ MOTORUNU ÇALMIŞ
Toplamda 7 kişiyi gözaltına alan jandarma ekipleri yaptığı aramada çok sayıda çalıntı eşya, motosiklet ve araba buldu. Şüphelileri ifadeleri alınmak üzere merkeze götürülürken, bulunan eşyalar ise sahiplerine teslim edildi. Jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda bulunan bir motosikletin maden ocağında çalışan işçiye ait olduğu ve çalan kişilerin birisinin ise yakın akrabası olduğu ortaya çıktı. Bin bir zorluklarla çalışan işçinin işe gidip gelmek için aldığı motor ise kurtarılarak sahibine verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.