Jandarma horoz dövüştüren 2 şahsa ceza kesti

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.04.2021 - 13:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 13:31
 

Jandarma horoz dövüştüren 2 şahsa ceza kesti

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bir bağ evinde horoz dövüştüren 2 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan 2 şüpheliye 9 bin 552 TL para cezası uygulandı.

Pamukkale İlçesi Akköy Mahallesi’nde bir bağ evinde horoz dövüştürüldüğü bilgisini alan, Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olaya müdahale etti. Müdahale esnasında olay yerinden kaçmaya çalışan A.K ve S.Ç isimli iki şahıs yakalandı. Olayda dövüş esnasında yaralandığı tespit edilen horoz, Denizli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.   Horoz dövüştürdükleri tespit edilen ve yakalanan A.K ve S.Ç isimli şahıslara Hayvanları Koruma Kanununa muhalefet suçundan işlem yapılarak 9 bin 552 TL idari para cezası uygulandı.  
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bir bağ evinde horoz dövüştüren 2 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan 2 şüpheliye 9 bin 552 TL para cezası uygulandı.

Pamukkale İlçesi Akköy Mahallesi’nde bir bağ evinde horoz dövüştürüldüğü bilgisini alan, Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olaya müdahale etti. Müdahale esnasında olay yerinden kaçmaya çalışan A.K ve S.Ç isimli iki şahıs yakalandı. Olayda dövüş esnasında yaralandığı tespit edilen horoz, Denizli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

 

Horoz dövüştürdükleri tespit edilen ve yakalanan A.K ve S.Ç isimli şahıslara Hayvanları Koruma Kanununa muhalefet suçundan işlem yapılarak 9 bin 552 TL idari para cezası uygulandı.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.