Kadınlar Naim Süleymanoğlu'nun Hayatını Anlatan Herkül'ü İzledi

KÜLTÜR 03.01.2020 - 09:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kadınlar Naim Süleymanoğlu'nun Hayatını Anlatan Herkül'ü İzledi

Bozkurt Belediyesi sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediyenin bu hafta düzenlediği etkinlikte Başkan Birsen Çelik ve Bozkurtlu kadınlar sinema keyfi yaşadı.   Ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci, Bulgaristan göçmeni Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu alan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmini Denizli Beyaz Sahne Sinemalarında Bozkurtlu kadınlar ve Belediye Başkanı Birsen Çelik birlikte izledi.     Başkan Çelik, Bir kadın belediye başkanı olarak her zaman söylediğim gibi kadınlar önceliğimizdir ve her daim öyle olacaktır. Biz halkımıza verdiğimiz her sözü yerine getirmek için buradayız. Geçtiğimiz haftalarda Denizli Göçmenler Derneği kahvaltısında kadınlarımıza sizinle hep birlikte sinemaya gideceğiz diye söz verdik. Aralıklı olarak düzenlediğimiz sinema etkinliğimizde bu sefer yaşanmış bir hikaye olan  Bulgaristan göçmeni Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu alan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’nun filmine gelerek hem film keyfi yaptık hem de yeni yıl dileklerimizde bulunduk. Bu etkinliğimiz kış ayı boyunca devam edecek” dedi.

Bozkurt Belediyesi sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediyenin bu hafta düzenlediği etkinlikte Başkan Birsen Çelik ve Bozkurtlu kadınlar sinema keyfi yaşadı.

 

Ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci, Bulgaristan göçmeni Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu alan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmini Denizli Beyaz Sahne Sinemalarında Bozkurtlu kadınlar ve Belediye Başkanı Birsen Çelik birlikte izledi.

 

 

Başkan Çelik, Bir kadın belediye başkanı olarak her zaman söylediğim gibi kadınlar önceliğimizdir ve her daim öyle olacaktır. Biz halkımıza verdiğimiz her sözü yerine getirmek için buradayız. Geçtiğimiz haftalarda Denizli Göçmenler Derneği kahvaltısında kadınlarımıza sizinle hep birlikte sinemaya gideceğiz diye söz verdik. Aralıklı olarak düzenlediğimiz sinema etkinliğimizde bu sefer yaşanmış bir hikaye olan  Bulgaristan göçmeni Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu alan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’nun filmine gelerek hem film keyfi yaptık hem de yeni yıl dileklerimizde bulunduk. Bu etkinliğimiz kış ayı boyunca devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.