Kalbindeki 4 Santimlik Delik Ameliyatsız Kapatıldı

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2017 - 09:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kalbindeki 4 Santimlik Delik Ameliyatsız Kapatıldı

Denizli’de, nefes darlığı, çarpıntı, halsizlik şikayetleriyle hastaneye başvuran kadının kalbinde 4 santimetrelik delik tespit edildi. Genç kadının kalbindeki delik ameliyatsız anjiyo yöntemi ile kapatıldı.

Denizli’de, uzun yıllardır nefes darlığı, halsizlik, çarpıntı gibi şikayetleriyle hastaneye giden 38 yaşındaki Şerife Yılmaz, kalbinde delik tespit edilmesinin ardından Özel Cerrahi Hastanesine başvurdu. Burada yapılan incelemelerin ardından Yılmaz’ın kalbindeki 4 santimetrelik delik ameliyatsız anjiyo yöntemiyle kapatıldı.   Şerife Yılmaz’ın durumu hakkında açıklama yapan Doç. Dr. Yusuf Alihanoğlu "Anjiyo işlemi ile yaklaşık 4 santimetrelik bir kalp deliğini 1 saatlik bir işlem ile başarıyla kapattık. Şikayetlerinde azalma gözlenen Şerife hanımın durumunun gün geçtikçe daha iyiye gideceğine inanıyoruz. Bu büyüklükteki bir delik Denizli’de ameliyatsız olarak ilk kez kapatılıyor ve literatürde de bu tip vakaların çok az sayıda görüldüğü bilinmektedir. Kalp deliği bulunan hastaların durumlarının, deliğin ameliyatsız olarak kapatılması açısından bizler ve bizler gibi uzmanlar tarafından da değerlendirilmesi gerekmektedir" diye konuştu. Yaşadığı sıkıntılardan dolayı birçok hastaneye başvuran Şerife Yılmaz, "Ameliyat olmaktan korktuğum için sürekli erteledim ancak Özel Denizli Cerrahi Hastanesine başvurdum. Kalbimdeki delik ameliyatsız olarak kapatıldı. Hocama ve bütün hastane ekibine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Denizli’de, nefes darlığı, çarpıntı, halsizlik şikayetleriyle hastaneye başvuran kadının kalbinde 4 santimetrelik delik tespit edildi. Genç kadının kalbindeki delik ameliyatsız anjiyo yöntemi ile kapatıldı.

Denizli’de, uzun yıllardır nefes darlığı, halsizlik, çarpıntı gibi şikayetleriyle hastaneye giden 38 yaşındaki Şerife Yılmaz, kalbinde delik tespit edilmesinin ardından Özel Cerrahi Hastanesine başvurdu. Burada yapılan incelemelerin ardından Yılmaz’ın kalbindeki 4 santimetrelik delik ameliyatsız anjiyo yöntemiyle kapatıldı.

 


Şerife Yılmaz’ın durumu hakkında açıklama yapan Doç. Dr. Yusuf Alihanoğlu "Anjiyo işlemi ile yaklaşık 4 santimetrelik bir kalp deliğini 1 saatlik bir işlem ile başarıyla kapattık. Şikayetlerinde azalma gözlenen Şerife hanımın durumunun gün geçtikçe daha iyiye gideceğine inanıyoruz. Bu büyüklükteki bir delik Denizli’de ameliyatsız olarak ilk kez kapatılıyor ve literatürde de bu tip vakaların çok az sayıda görüldüğü bilinmektedir. Kalp deliği bulunan hastaların durumlarının, deliğin ameliyatsız olarak kapatılması açısından bizler ve bizler gibi uzmanlar tarafından da değerlendirilmesi gerekmektedir" diye konuştu.


Yaşadığı sıkıntılardan dolayı birçok hastaneye başvuran Şerife Yılmaz, "Ameliyat olmaktan korktuğum için sürekli erteledim ancak Özel Denizli Cerrahi Hastanesine başvurdum. Kalbimdeki delik ameliyatsız olarak kapatıldı. Hocama ve bütün hastane ekibine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.