KalDer Denizli’de de faaliyet gösterecek

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 31.03.2022 - 09:29, Güncelleme: 31.03.2022 - 09:29
 

KalDer Denizli’de de faaliyet gösterecek

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi’nin Denizli’de iki yıldır sürdürdüğü faaliyetler sonucunda önce bir temsilcilik açılması, ardından da bir şubenin faaliyete geçmesi konusunda çalışmalar hız kazandı.

KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, “KalDer olarak büyümeye, gelişmeye ve kentlerde yaygınlaşmaya devam ediyoruz. Şubat ayında 22 yıl aradan sonra Kayseri Temsilciliğimiz şubeleşti ve artık Kayseri Şubesi olarak bölgede faaliyetlerine devam ediyor. Aynı şekilde Denizli için de temsilcilik ve şubeleşme yolunda hızlı adımlar atılıyor” dedi. KalDer’in 1990 yılında TÜSİAD’ın destekleriyle, gerek özel sektörde gerekse kamuda toplam kalite yönetimi bilincinin yaygınlaştırılması ve geliştirmesi amacı ile kurulduğunu ifade eden KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, “1995 Yılında şubeleşmeye giden KalDer, şu an 5 Şube (Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Kayseri) ve  4 temsilcilik (Trakya, Doğu Marmara, Batı Akdeniz ve Çukurova) ile faaliyetlerine devam ediyor” dedi. KalDer’in yaptığı etkinliklerle kamu ve özel sektördeki tüm kurum ve kuruluşların yönetim ve iş kalitesini geliştirip, rekabet seviyelerini artırarak oluşturduğu ortamda bireylerin de yaşam kalitesinde iyileştirme sağlayabilmek adına büyük çaba sarf ettiğine dikkat çeken Kılıç, “Mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek ülkemizin rekabet gücünün ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunma misyonu, yaşamın her alanını içeren bir toplumsal hareketi ve her şeyden önemlisi bireysel ve toplumsal bilinci gerektirir. Bizler KalDer’liler olarak ülkemizde sürdürülebilir iş ve yaşam kalitesine yön gösteren, dönüşüme liderlik eden bir sivil toplum kuruluşu olarak bir nefer gibi çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Kılıç: “Denizli’de temsilcilik onay sürecinde” KalDer İzmir Şubesi olarak Denizli’de iki yıldır ciddi çalışmalar yürüterek sürdürülebilirliği, toplam kalite yönetimini anlattıklarını vurgulayan Kılıç, ”Bu noktada Denizli’de de neredeyse büyük firmaların tamamı bizim üyemiz oldu. Artık Denizli’de de bir temsilcilik açılması için çalışmalar hız kazandı, KalDer Genel Merkezi’nin onayından sonra Denizli temsilciliği kurulmuş olacak. Sonrasında da hedef ayrı bir şube kurmak” diye konuştu. KalDer İzmir Şubesi’nin önümüzdeki kısa dönemde yapacakları faaliyetlerden de bahseden KalDer İzmir Şube Başkanı Kılıç, “2 Nisan’da Ege Orman Vakfı eliyle Gençkal Korusu Dikim Töreni’ni yapacağız. 22 Nisan’da Behiç Ak’ın konuk olacağı 23 Nisan Çocuk Şenliği Webinarımız var. Ancak en önemli etkinliğimiz ilkini 2021 yılında Denizli’de DESİAD ile ortaklaşa yaptığımız Sürdürülebilirlik Zirvesi’ni bu sene Haziran ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZENERJİ ile birlikte organize edeceğiz” dedi.
Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi’nin Denizli’de iki yıldır sürdürdüğü faaliyetler sonucunda önce bir temsilcilik açılması, ardından da bir şubenin faaliyete geçmesi konusunda çalışmalar hız kazandı.

KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, “KalDer olarak büyümeye, gelişmeye ve kentlerde yaygınlaşmaya devam ediyoruz. Şubat ayında 22 yıl aradan sonra Kayseri Temsilciliğimiz şubeleşti ve artık Kayseri Şubesi olarak bölgede faaliyetlerine devam ediyor. Aynı şekilde Denizli için de temsilcilik ve şubeleşme yolunda hızlı adımlar atılıyor” dedi.

KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç

KalDer’in 1990 yılında TÜSİAD’ın destekleriyle, gerek özel sektörde gerekse kamuda toplam kalite yönetimi bilincinin yaygınlaştırılması ve geliştirmesi amacı ile kurulduğunu ifade eden KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, “1995 Yılında şubeleşmeye giden KalDer, şu an 5 Şube (Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Kayseri) ve  4 temsilcilik (Trakya, Doğu Marmara, Batı Akdeniz ve Çukurova) ile faaliyetlerine devam ediyor” dedi.

KalDer’in yaptığı etkinliklerle kamu ve özel sektördeki tüm kurum ve kuruluşların yönetim ve iş kalitesini geliştirip, rekabet seviyelerini artırarak oluşturduğu ortamda bireylerin de yaşam kalitesinde iyileştirme sağlayabilmek adına büyük çaba sarf ettiğine dikkat çeken Kılıç, “Mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek ülkemizin rekabet gücünün ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunma misyonu, yaşamın her alanını içeren bir toplumsal hareketi ve her şeyden önemlisi bireysel ve toplumsal bilinci gerektirir. Bizler KalDer’liler olarak ülkemizde sürdürülebilir iş ve yaşam kalitesine yön gösteren, dönüşüme liderlik eden bir sivil toplum kuruluşu olarak bir nefer gibi çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kılıç: “Denizli’de temsilcilik onay sürecinde”

KalDer İzmir Şubesi olarak Denizli’de iki yıldır ciddi çalışmalar yürüterek sürdürülebilirliği, toplam kalite yönetimini anlattıklarını vurgulayan Kılıç, ”Bu noktada Denizli’de de neredeyse büyük firmaların tamamı bizim üyemiz oldu. Artık Denizli’de de bir temsilcilik açılması için çalışmalar hız kazandı, KalDer Genel Merkezi’nin onayından sonra Denizli temsilciliği kurulmuş olacak. Sonrasında da hedef ayrı bir şube kurmak” diye konuştu.

KalDer İzmir Şubesi’nin önümüzdeki kısa dönemde yapacakları faaliyetlerden de bahseden KalDer İzmir Şube Başkanı Kılıç, “2 Nisan’da Ege Orman Vakfı eliyle Gençkal Korusu Dikim Töreni’ni yapacağız. 22 Nisan’da Behiç Ak’ın konuk olacağı 23 Nisan Çocuk Şenliği Webinarımız var. Ancak en önemli etkinliğimiz ilkini 2021 yılında Denizli’de DESİAD ile ortaklaşa yaptığımız Sürdürülebilirlik Zirvesi’ni bu sene Haziran ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZENERJİ ile birlikte organize edeceğiz” dedi.

KalDer Denizli’de de faaliyet gösterecek

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.