Kayıp köpeğini bulanlara ödül vaat etti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.08.2021 - 12:36, Güncelleme: 18.08.2021 - 12:36
 

Kayıp köpeğini bulanlara ödül vaat etti

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde Kurzhaar cinsi av köpeğini kaybeden esnaf, köpeğini bulanlara ödül vaat etti.

Çameli İlçesi Yunuspınar Mahallesinde ikamet eden ilçe esnaflarından Berber Aycan Ongun'un Kurzhaar cinsi av köpeği, evinin önünden kaçıp kayboldu. Ongun, 2 yaşında olan baş kısmı kahve, vücudu beyaz renkteki köpeğini bularak, yerini 0555 725 5481 numaralı telefona bildirenlere ödül vaat etti. Sosyal medya hesaplarında da paylaşılan kayıp köpeğin bulunması için birçok kişi seferber oldu. Köpeğine çok düşkün olduğunu belirten Ongun " Köpeğim, ailemizin bir ferdi gibiydi. Bulunması için her sokakta arıyorum. Şu ana kadar bir sonuç alamadık. Umarım bir hayvan sever bulmuştur ve bizlere ulaştırır. Eğer bulan olur da bana ulaştırırsa çok sevinirim" dedi.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde Kurzhaar cinsi av köpeğini kaybeden esnaf, köpeğini bulanlara ödül vaat etti.

Çameli İlçesi Yunuspınar Mahallesinde ikamet eden ilçe esnaflarından Berber Aycan Ongun'un Kurzhaar cinsi av köpeği, evinin önünden kaçıp kayboldu. Ongun, 2 yaşında olan baş kısmı kahve, vücudu beyaz renkteki köpeğini bularak, yerini 0555 725 5481 numaralı telefona bildirenlere ödül vaat etti.

Sosyal medya hesaplarında da paylaşılan kayıp köpeğin bulunması için birçok kişi seferber oldu. Köpeğine çok düşkün olduğunu belirten Ongun " Köpeğim, ailemizin bir ferdi gibiydi. Bulunması için her sokakta arıyorum. Şu ana kadar bir sonuç alamadık. Umarım bir hayvan sever bulmuştur ve bizlere ulaştırır. Eğer bulan olur da bana ulaştırırsa çok sevinirim" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.