Kayıp şahıs drone ile bulundu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.10.2021 - 11:33, Güncelleme: 06.10.2021 - 11:33
 

Kayıp şahıs drone ile bulundu

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde kayıp olarak aranan Alzaymir hastası 74 yaşındaki Muharrem Türk, drone yardımıyla bulundu.

Çameli Elmalı Mahallesi Kepir Çakalkırığı Mevkisinde oğlu ile kaldığı evden sabah saatlerinde ayrılan ve geri dönmeyen Türk’ün arama çalışmaları akrabaları ve köylüleri tarafından yapıldı. Yaşlı adama ulaşılmaması nedeniyle güvenlik güçlerine haber verildi. Ve arama çalışmaları hız kazandı. Arama çalışmalarına Çameli Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri drone ile katıldı. Yaşlı ve alzaymır hastası Muharrem Türk’ün yeri evine 3 km uzaklıkta ormanlık alanda tespit edildi. Aramaya katılanlar tarafından bulunduğu yerden alınıp ailesine teslim edildi. Muharrem Türk’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde kayıp olarak aranan Alzaymir hastası 74 yaşındaki Muharrem Türk, drone yardımıyla bulundu.

Çameli Elmalı Mahallesi Kepir Çakalkırığı Mevkisinde oğlu ile kaldığı evden sabah saatlerinde ayrılan ve geri dönmeyen Türk’ün arama çalışmaları akrabaları ve köylüleri tarafından yapıldı. Yaşlı adama ulaşılmaması nedeniyle güvenlik güçlerine haber verildi. Ve arama çalışmaları hız kazandı.

Arama çalışmalarına Çameli Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri drone ile katıldı. Yaşlı ve alzaymır hastası Muharrem Türk’ün yeri evine 3 km uzaklıkta ormanlık alanda tespit edildi. Aramaya katılanlar tarafından bulunduğu yerden alınıp ailesine teslim edildi. Muharrem Türk’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.