Keloğlan Mağarası ilgili önemli karar Resmi Gazete’de yayımlandı

DENİZLİ 19.02.2021 - 13:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Keloğlan Mağarası ilgili önemli karar Resmi Gazete’de yayımlandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Acıpayam İlçesinde bulunan Keloğlan Mağarası, Tabiat Varlığı-B Grubu Mağara" olarak tescil edilmiş ve koruma altına alınma kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.   Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Resmi Gazete ’de yayımlanan kararda, Acıpayam İlçesi Dodurgalar Mahallesi sınırlarında yer alan Mağı Dağı’nda bulunan Keloğlan Mağarası "Tabiat Varlığı-B Grubu Mağara" olarak tescil edilerek belirlenen koordinat listesi ile sınırları belirlenmiş alanın “Mağara Koruma Alanı” koruma altına alındı.  

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Acıpayam İlçesinde bulunan Keloğlan Mağarası, Tabiat Varlığı-B Grubu Mağara" olarak tescil edilmiş ve koruma altına alınma kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

 

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Resmi Gazete ’de yayımlanan kararda, Acıpayam İlçesi Dodurgalar Mahallesi sınırlarında yer alan Mağı Dağı’nda bulunan Keloğlan Mağarası "Tabiat Varlığı-B Grubu Mağara" olarak tescil edilerek belirlenen koordinat listesi ile sınırları belirlenmiş alanın “Mağara Koruma Alanı” koruma altına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.