Kızılay'dan Kan Bağışçılarına Bronz Madalya

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.08.2022 - 14:22, Güncelleme: 18.08.2022 - 16:04
 

Kızılay'dan Kan Bağışçılarına Bronz Madalya

Kızılay Çameli Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen kan bağış kampanyalarına, 10’nun üzerinde bağış yapan bağışçılar bronz madalya ile ödüllendirildi.

Türk Kızılay’ı Çameli Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen kan bağış kampanyalarında Çameli Otogarı’nda 17 Ağustos tarihine kadar 48 ünite kan toplandı. Kampanyaya katılım sağlayan ve önceki bağışları ile 10 kez kan bağışında bulunan Halil Mutlu Türk ve 15 kez bağışta bulunan Muhammed Hafit Kayhan ile birlikte 26 kez rekor seviyede kan bağışında bulunan Kızılay Çameli  Şube Başkanı Ali Sağ'a bronz madalya verildi.  HEDEF 40 KEZ KAN BAĞIŞI Madalyalarını Kızılay Çameli Şube Başkanı Ali Sağ’ın elinden alan Türk ve Kayhan; “Hepimiz biliyoruz ki; damarlarımızda akan kandan bir ünite verdiğimiz zaman biz hiçbir şey kaybetmiyoruz, üstelik kanımız tazeleniyor. Hatta kendimizi daha sağlıklı hissediyoruz. Kan vermek vücudumuzun bir sadakasıdır. Hedefimiz 40 kez kan bağışında bulunarak hayat kurtarmaktır” dediler. 26 KEZ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU Çameli’de kan bağışında rekor kıran Kızılay Çameli Şube Başkanı Ali Sağ’a ise, madalyasını Kızılay Çameli Sorumlusu, Havvanur Berber ve Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Yasemin Aydemir takdim etti. A Rh (-) pozitif grubu kana sahip Ali Sağ, her bağıştan sonra vücudunda yenilenme ve sağlık hissettiğini belirterek, “Kan bağışında bulunmanın insan sağlığı için herkes tarafından bilinmesi gerekiyor. Bir kan bağışçısı olarak bu durumdan çok memnunum ve herkesi kan bağışçısı olmaya davet ediyorum” diye konuştu. Başkan Ali Sağ, yaz ayı dolasıyla  kan bağışının azaldığı hatırlatarak vatandaşların korkmadan kan bağışında bulunmaya davet etti.
Kızılay Çameli Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen kan bağış kampanyalarına, 10’nun üzerinde bağış yapan bağışçılar bronz madalya ile ödüllendirildi.

Türk Kızılay’ı Çameli Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen kan bağış kampanyalarında Çameli Otogarı’nda 17 Ağustos tarihine kadar 48 ünite kan toplandı. Kampanyaya katılım sağlayan ve önceki bağışları ile 10 kez kan bağışında bulunan Halil Mutlu Türk ve 15 kez bağışta bulunan Muhammed Hafit Kayhan ile birlikte 26 kez rekor seviyede kan bağışında bulunan Kızılay Çameli  Şube Başkanı Ali Sağ'a bronz madalya verildi. 

HEDEF 40 KEZ KAN BAĞIŞI

Madalyalarını Kızılay Çameli Şube Başkanı Ali Sağ’ın elinden alan Türk ve Kayhan; “Hepimiz biliyoruz ki; damarlarımızda akan kandan bir ünite verdiğimiz zaman biz hiçbir şey kaybetmiyoruz, üstelik kanımız tazeleniyor. Hatta kendimizi daha sağlıklı hissediyoruz. Kan vermek vücudumuzun bir sadakasıdır. Hedefimiz 40 kez kan bağışında bulunarak hayat kurtarmaktır” dediler.

26 KEZ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Çameli’de kan bağışında rekor kıran Kızılay Çameli Şube Başkanı Ali Sağ’a ise, madalyasını Kızılay Çameli Sorumlusu, Havvanur Berber ve Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Yasemin Aydemir takdim etti. A Rh (-) pozitif grubu kana sahip Ali Sağ, her bağıştan sonra vücudunda yenilenme ve sağlık hissettiğini belirterek, “Kan bağışında bulunmanın insan sağlığı için herkes tarafından bilinmesi gerekiyor. Bir kan bağışçısı olarak bu durumdan çok memnunum ve herkesi kan bağışçısı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Başkan Ali Sağ, yaz ayı dolasıyla  kan bağışının azaldığı hatırlatarak vatandaşların korkmadan kan bağışında bulunmaya davet etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.