Kolak, Güney Camii İbadete açıldı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.06.2022 - 10:49, Güncelleme: 04.06.2022 - 10:49
 

Kolak, Güney Camii İbadete açıldı

Çameli İlçesi Kolak Mahallesi Güney Mevkiinde hayırseverlerin yapımında destek verdiği Güney Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Caminin ibadete açılış törenine Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık ,İl Müftü Yardımcısı Semih Keskin, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe Müftüsü Hüseyin Sözen ,din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Cami açılışında davetlilere hitaben konuşma yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Bugün hayırlı ve güzel bir işin açılışı için bir aradayız. Bu tür eserlerin İlçemize, mahallelerimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Çameli İlçesi Kolak Mahallesi Güney Mevkiinde hayırseverlerin yapımında destek verdiği Güney Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Caminin ibadete açılış törenine Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık ,İl Müftü Yardımcısı Semih Keskin, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe Müftüsü Hüseyin Sözen ,din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Cami açılışında davetlilere hitaben konuşma yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Bugün hayırlı ve güzel bir işin açılışı için bir aradayız. Bu tür eserlerin İlçemize, mahallelerimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.