Kontrolden çıkan otomobil trafik ışıklarına çarparak durabildi

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.01.2022 - 10:30, Güncelleme: 19.01.2022 - 10:30
 

Kontrolden çıkan otomobil trafik ışıklarına çarparak durabildi

Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önüne çıkan trafik ışıklarına çarparak durabildi.

Kaza, Pamukkale ilçesine bağlı Atalar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstiklal Caddesinde seyir halinde olan Dilek B. idaresindeki 20 PK 058 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik lambası direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle trafik ışığı devrilirken, olay yerine polis ekipleri çağırıldı. Araç sürücüsü ve yolcu konumundaki kişi kazayı yara almadan atlatırken, araçta ise maddi hasar meydana geldi. Öte yandan geçtiğimiz günlerde de bir kadın sürücü aynı noktada kaza yapmıştı. Kontörlü kaybeden kadın sürücü trafik direğine çarparak sürüklemiş ve süs havuzuna çarparak durabilmişti.
Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önüne çıkan trafik ışıklarına çarparak durabildi.

Kaza, Pamukkale ilçesine bağlı Atalar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstiklal Caddesinde seyir halinde olan Dilek B. idaresindeki 20 PK 058 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik lambası direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle trafik ışığı devrilirken, olay yerine polis ekipleri çağırıldı. Araç sürücüsü ve yolcu konumundaki kişi kazayı yara almadan atlatırken, araçta ise maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde de bir kadın sürücü aynı noktada kaza yapmıştı. Kontörlü kaybeden kadın sürücü trafik direğine çarparak sürüklemiş ve süs havuzuna çarparak durabilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.